ELLI

Featured Slider

MIKÄ SUOMESSA ON PAREMMIN?


En ymmärrä miten unohdin pari juttua tästä Mikä Englannissa on paremmin? -postauksesta! Ja toinen niistä on jopa tärkein (hehe, oikeasti :D) kaikista, eli se että tyynyjen standardikoko on paljon isompi ♡ Suomessa tyynyt ovat normaalisti 60 cm leveitä, mutta täällä ne ovat 80 cm ja se jos mikä on luksusta. Oon suunnitellut ottavani tyynyni täältä mukaan Suomeen, koska en vaan voi luopua siitä! Lisäksi haluaisin mainita sen, että reseptittömiä lääkkeitä saa ihan marketeista, mikä oikeasti helpottaa tosi paljon.

Okei okei, nyt sitten annetaan Suomelle vuoro ja käännetään tilanne ihan päälaelleen! Vuorossa siis juttuja, jotka on paremmin Suomessa kuin Englannissa.× Heti ensimmäisenä matkapuhelinverkot, koska en vaan ymmärrä miten ne on niin surkeat yhdellä Euroopan vaikuttavimmista maista. Parhaitenhan sen huomaa siitä, että nämä eivät myy täällä rajattoman datan puhelinliittymiä ollenkaan, kun taas meille suomalaisille se on itsestäänselvyys. Ainakin musta tuntuu että lähes kaikilla suomalaisilla on rajaton netti puhelimessa, mutta täällä se rajaton on tyyliin 10 gigaa nettiä 4G:llä, jonka jälkeen rajattomasti hitaammalla yhteydellä ja usein siinäkin on sitten vielä päiväkohtainen raja.

× Suomessa yleisesti ottaen kaikki on maailman (tai oikeastaan Euroopan) laajuista standardia, kun taas englantilaiset "haluaa tehdä" kaiken omalla tavallaan. Näistä hyviä esimerkkejä on erilaiset pistokkeet, raha, ajosuunta, vaatteiden ja kenkien kokomerkinnät, mittayksiköt... Ja usein näissä englantilaisten versioissa ei edes ole mitään logiikkaa vaan ne ovat jäännöksiä tosi kaukaisilta ajoilta :D× Suomessa ei pääsääntöisesti asuta kadulla, ainakaan samalla tavalla näkyvästi kuin täällä. Ne kodittomat on varsinkin pimeällä tosi pelottavia. Täälläkin on ilmeisesti jokin vastaava tukijärjestelmä minkä avulla Suomessa ihmisillä on edes se katto pään päällä, mutta täällä jotkut ihmiset vain valitsevat esimerkiksi huumeiden ostamisen niillä rahoilla ennemmin kuin maksaisivat kodista.

× Vesi on paljon parempaa. Ja vaikkei terveydellistä hyötyä olekaan todistettu, kyllä se maku ja kloorin haju tekee englantilaiseen veteen silti vähän epäilevän fiiliksen. Myös pari viikkoa sitten puhuttiin yhden kaverin kanssa, kuinka hänellä on alkanut tippua hiuksia ihan tukoittain tänne muuttamisen jälkeen, joten ei se kova vesi nyt ihan täysin sama voi olla.

× Vesihanat. Tämä näiden hanasysteemi on ihan typerä, kun pitää erikseen kahdesta hanasta säätää se kylmä ja lämmin vesi.× Talojen paremmat eristykset. Aina huhutaan että Englannissa talot on tosi kylmiä eristyksen puutteen vuoksi, ja oi kyllä, voin allekirjoittaa tämän täysin nyt kun tänne iski se kylmyys. Myöskin äänieristys erityisesti kerrostaloissa on Suomessa niin paljon parempi.

× Palohälyttimet!! En ymmärrä mikä näissä on vikana, mutta palohälyttimet soi vähän väliä milloin missäkin ja aina turhaan. Välillä tässä meidän talossa ne pärähtää päälle pariksi sekunniksi ja muutaman minuutin hiljaisuuden jälkeen sama toistuu. Maailman ärsyttävintä ja meinaan joka kerta saada pienen sydänkohtauksen.

× Kun jotain tavallisesta poikkeavaa tapahtuu, Suomessa osataan reagoida siihen (yleensä) maltillisesti. Esimerkiksi täällä meillä meni pari päivää sitten sähköt koko talosta ja suomalaiselle se on ihan normaalia että sähköt on poissa muutaman kymmenen minuuttia ja elämä jatkuu. Mutta täällä siitä saatiin ihan valtava show pystyyn ja mun teki mieli hakata päätä seinään :D Niitä sähköjä ei muuten myöskään saatu millään takaisin, vaan ne räpsyivät pois ja päälle muutaman minuutin välein melkein kolmen tunnin ajan.× Tiet tehdään paremmin. Okei, onhan se joskus ärsyttävää että yhtä tienpätkää asfaltoidaan tai katulaattoja asetellaan ikuisuus mutta kun vertaa Englantiin, se onkin ihan hyvä juttu. Täällä tiet ovat paljon huonommassa kunnossa.

× Koulussakäymisen rahoitus. Oon suunnitellut kirjoittavani tästä ihan erillistäkin postausta, mutta voin jo pohjustaa sen verran, että mun mielipide on muuttunut tosi rajusti eikä siitä varmastikaan moni suomalainen (opiskelija) pidä :D

× Näin joulun lähestyessä on pakko vielä mainita glögi ja piparit. Ne molemmat on Suomessa niiiiin paljon parempia! Täältä saa kyllä mulled winea mutta se on paljon vahvempaa kuin suomalainen glögi. Ikeasta kuulemma saa glögiä ja sinne olisi tarkoitus suunnata lähiaikoina!Mulla on myös ikävä tosi montaa juttua Suomesta ja niihin voidaankin keskittyä sitten taas omassa postauksessaan, koska ne ovat ihan eri juttuja kuin nämä mitkä ovat paremmin. Oliko tässä jotain yllätyksiä teille?

×××
Muista seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi :)

TESTISSÄ NAAMIOT: MINNIE, PEEL OFF, GOLD JA BUBBLE


Englantiin muuton jälkeen innostuin kovasti kasvonaamioista suurempien valikoimien vuoksi ja testasin uusia naamioita jonkun verran. Snäpissä seuraajat näkivätkin jo syyskuussa pieniä sneek peakeja näistä testailuista ja nyt olisi aika kertoa kokemuksia niistä tänne bloginkin puolelle! :) Sara muuten sattui tekemään vastaavan postauksen pari viikkoa sitten, ja suosittelen käymään lukaisemassa senkin täältä ♡ Mad Beauty: Minnie Face Mask 

Ostin tämän Topshopista ja hinta oli muistaakseni jotain 3-4 punnan luokkaa. Naamio lupaa rauhoittaa ihoa ruusuveden avulla ja ostajia houkutellaan Minni Hiiren näköisellä maskilla.

Olin tästä ehkä eniten innoissani etukäteen mutta päädyin vain valtaviin nauruihin :D Joo, yrittihän se naamio olla Minni Hiiri, mutta näytin ennemmin kauhuelokuvan murhaajalta se maski päässä ja pelästyin omaa peilikuvaanikin hahah. Naamio ei siis todellakaan ollut niin söpö mitä odotin ja se oli myös aivan liian suuri mulle.

Kasvonaamiota oli silti kuitenkin helppo käyttää ja ohjeet olivat selkeät. Se viilensi kasvojen ihoa tosi kivasti ja jätti raikkaan tunteen kasvoille, mutta oikein muuta hyötyä en tästä saanut irti.

 ☆ 1,5/5 
 T-Zone Charcoal & Bamboo Black Peel Off Mask 

Oon aina halunnut kokeilla näitä pois revittäviä naamioita ja päädyin ostamaan tämän Superdrugista viidellä punnalla. Tämä lupaa poistaa epäpuhtauksia ja mustapäitä, pehmentää ja kosteuttaa.

Ensimmäisen kerran jälkeen totean heti että levitys on varmasti helpompaa jonkinlaisen siveltimen avulla kuin pelkkien sormien. Tämä naamio taisi myös olla muita vastaavia ohuempaa, sillä en mitenkään saanut tästä tasaista kerrosta naamalle. Kuten kuvastakin näette, sitä on joissakin kohdissa tosi ohuelti. Silti epätasaisuus ei omasta mielestäni vaikuttanut pois-revittävyyteen ainakaan negatiivisesti. Kasvonaamion poisto sattui ainakin mulla ja paljon :D

Lupauksensa mukaisesti tämä poisti mustapäitä ja kasvoille jäi muutenkin tosi puhdas fiilis. Kosteuttamista en allekirjoittaisi, vaan naama tuntui aika kuivaltakin ja vaati päälleen paksun rasvakerroksen. Repiminen myös tietysti aiheutti sen, että naama oli paikoittain aika punainen, joten suosittelen tämän tekemistä joko illalla tai sellaisena päivänä kun ei tarvitse lähteä ihmisten ilmoille hahah. Plussaa myös tuosta tuubista, eli siis tämä ei ole kertakäyttöinen vaan tuotetta riittää useampaan kertaan.

 ☆ 3/5 
 Starskin VIP The Gold Mask 

Tämän kasvonaamion ostin jo kesällä laivalta, jos joku sattuu muistamaan ja lupailinkin silloin tästä tarkempaa juttua. Tämä maksoi hurjat 15 euroa, enkä ole koskaan maksanut niin paljoa pelkästä kasvonaamiosta. Naamio lupaa elvyttää luksuksen omaisesti.

Mä petyin tähän naamioon eniten. Luulin, että kyseessä olisi oikeasti kultainen naamio, sellainen mitä oon ympäri nettiä nähnyt (tässä yksi esimerkki). Pettymys pakettia avatessa olikin suuri, kun sieltä paljastui vain tavallinen sheet-naamio.

Tämänkin kyllä viilensi ja rauhoitti ihoa kivasti, mutta mitään isoja muutoksia ei ollut huomattavissa. Plussaa annan tälle siitä, ettei naamion jälkeen tarvinnut huuhdella kasvoja ollenkaan. Tämä oli kiva pieni hemmotteluhetki, mutta ei todellakaan maksamani 15 euron arvoinen. Tosi samanlainen, mitä saa ihan marketeista eurolla tai kahdella.

 ☆ 2/5 
 Oh K! Bubble Sheet Mask 

Kuplanaamio lähti mukaan myöskin Topshopista ja muistaakseni maksoin tästäkin noin 4 puntaa. Tämä lupaa kuoria ihoa hiukan sekä puhdistaa.

Tämä naamio oli kaikista hauskin. Se oli helppo laittaa kasvoille, koska tämä oli jämäkämpi kuin muut. Naamion alkaessa vaikuttaa, mustan naamion pintaan alkoi ilmestyä pikkuhiljaa kuplia ja lopuksi näytin siltä kuin olisin dipannut kasvoni vaahtokylpyyn :D Vaahto ei kuitenkaan valunut kasvoilta mihinkään eikä siten onneksi sotkenut paikkoja.

Kuorivaa vaikutusta en kyllä huomannut ollenkaan ja ihmettelin sitä väitettä pitkään. Tämäkin silti viilensi kivasti ja jätti kasvoille kivan fiiliksen. Tuntui, että tämä myös kosteutti eikä naama tuntunut kiristävän yhtään käytön jälkeen. Tämän maskin ostaisin mielelläni uudelleenkin.

 ☆ 4/5 

Oletteko te sattuneet testaamaan samoja naamioita? Mikä on sun lempparikasvonaamio? :)

×××
Vaihdoin muuten eilen blogin bannerin talvisempaan! Mitäs tykkäätte? ♡

ASUKUVIA JA AJATUKSENJUOKSUA


Nämä ovat ne asukuvat, joihin mulla meni muutama viikko sitten fiilis ihan täysin ja meinasin jättää nämä kokonaan julkaisematta. Päätin sitten kuitenkin käyttää nämä hyödykseni, kun tykkään silti tuosta asusta ja itse kuvista kyllä tosi paljon, mutta niin.Mä omistan kauluspaitoja muutaman kappaleen ja puen jonkun niistä päälle kun haluan näyttää vähän virallisemmalta. Kuitenkin toisinaan haluan pukea sellaisen päälle, mutta vähän rennommin ja usein silloin ratkaisu on pehmeä neuletakki. Tämä on myös ihan loistava tapa Suomessa, sillä tää yhdistelmä on lämmin! Aluksi täällä Englannissa oli jopa liian lämmin tämän yhdistelmän käyttämiseen, ja kuten mun hiuksista taas voi huomata, kuvat on otettu Suomessa joskus syyskuun alussa. Nyt kuitenkin pari viikkoa sitten tännekin iski se kylmyys ja tämä setti on eksynyt pariin kertaan päälle, koska mun silmään asiallisen kauluspaidan ja rennon neuletakin välinen kontrasti on ihana.Stressaaminen ja tehtävien asioiden kasaantuminen on muuten taas alkanut ihan rytinällä. Mun perhe ja poikaystävä olivat täällä vierailemassa vain viikon välillä toisistaan ja oonkin juuri ja juuri pysynyt kiinni koulun tehtävistä täällä. Mulla kuitenkin on muutama onlinekurssi Suomestakin ja niissä oon jäänyt jälkeen aika ikävästi. Varasinkin huomenna alkavan viikonlopun itselleni ja koulujutuille, joten toivotaan että saisin tehtyä mahdollisimman paljon tehtäviä alta pois.Mulla on myös ollut niin kiire, että blogi on jäänyt ehkä hiukan vähemmälle. Se harmittaa mua kovasti, kun mulla olisi kuvamateriaalia vaikka muille jakaa, samoin kuin toteutettavia postausideoita, mutta aika niiden toteuttamiseen on kortilla. Myös muiden blogien lukemiseen mulla ei oo ollut niin paljoa aikaa, vaikka se on sellainen juttu, joka saa mut rentoutumaan. Samoin oon huomannut, että teidän jättämät ihanat kommentit ovat joutuneet odottamaan vastausta jopa muutamia päiviä. Pahoittelut tästä, yritän ehtiä jatkossa vastaamaan niihin nopeammin! ♡Mutta on mun elämässä tapahtunut paljon positiivistakin! Tajusin tässä yksi päivä, että mullahan on jo kasassa suurin osa joululahjoista. Yleensä mä suunnittelen lahjat kyllä tosi ajoissa, mutta niiden hankkiminen voi joskus jäädä aika viime tippaankin, mutta tänä vuonna lahjastressi ei taida iskeä. Joulusta puheenollen, tällä avattiin viime lauantaina joulutori josta oon niin fiiliksissä! Kalenteria katsoessani huomasin myös, että enää melkein tasan kuukausi siihen että lennän joulunviettoon Suomeen. Tavallaan kauhistuttaa että mihin tämä aika on taas mennyt, mutta toisaalta oon todella onnellinen että pääsen hetkeksi kotiin ja näen taas kaikki tärkeät ihmiset.Viimeaikoina oon siis nähnyt paljon uusia paikkoja, matkustellut paljon tässä lähistöllä, tehnyt paljon ihania suunnitelmia tuleville viikonlopuille, saanut varastoon taas monet uudet asukuvat, ollut vähän kipeänä ja käynyt teatterissa katsomassa upean musikaalin. Ostettiin joulukortitkin sekä aloitin katsomaan The Originalsia Netflixistä. Tilasin myös vihdoin uudet korut korvalävistyksiin ja vaihdoin ne. Samalla tilasin uusia kaulakoruja, joten enää mun ei tarvitse käyttää vain sitä yhtä ja samaa ankkurikorua joka on täällä blogissakin jo näkynyt kyllästymiseen saakka haha. Ja ai niin, mulla on nyt myös lentolippu Suomeen tammikuun lopulle! :)
kauluspaita Gant × neuletakki Cubus × farkut Levi's × kengät Kookenkä × hattu H&M

Tästä tekstistä tuli nyt aika sekamelska mun kuulumisista, mutta tuntui hyvältä kirjoittaa ne vain ajatuksenjuoksuna alas. Mitä teille kuuluu? ♡

×××
Täällä Englannissa otetut (toistaiseksi) kaikki asukuvat on kuvattu paremmin yleiskuvaukseen soveltuvalla 25mm objektiivilla, koska asukuvien yhteydessä oon kuvannut niin paljon muutakin enkä jaksa kantaa kahta linssiä mukana. Tämän postauksen kuvat otettiin 60 millisellä koska olin Suomessa vielä tuolloin, ja damn nyt tuli ikävä sillä otettuja asukuvia!! :D

YKSI MAAILMAN KAUNEIMMISTA PAIKOISTA - THE NEEDLES


Sunnuntaina koin jotain, mitä en ole koskaan ennen kokenut. Oikeastaan kaksikin juttua, joista ensimmäinen oli aivan hullu tuuli, enkä mä ole koskaan kokenut niin kovaa ja riepottelevaa tuulta :D Se oikeasti vei mukanaan ja sitä vastaan sai taistella kaikin voimin hahah.
Mutta se toinen oli The Needles. Mä en ole koskaan mitään nähdessäni häkeltynyt niin paljon, että vaan toistan kymmeniä kertoja sanaa "vau". Sitä lukuunottamatta menin ihan sanattomaksi ja vaan tuijotin ympärilleni suu auki. Mä en oo koskaan nähnyt mitään niin kaunista, kuin mitä näin The Needlesin näköalapaikalta.
The Needles on siis Isle of Wightin Alum Baylla sijaitseva kolmen ison kiven muodostama jono. Kiviä on ollut aiemmin neljä, mutta neljäs nimellä "Lot's Wife" kutsuttu neulan muotoinen kivi romahti myrskyssä vuonna 1764. Näistä kivistä on tullut Isle of Wightin tunnusmerkki ja se onkin suosittu turistikohde. Tuossa on tosi lähellä bussipysäkki, mutta bussit taitaa kulkea siihen vain kesäisin ja nyt me jouduttiin kävelemään aika pitkä matka nähdäksemme tämä upeus. Tuolla on myös (varmaankin vain kesäisin) vaijerihissi, jonka kyydistä voi ihailla näkymiä.
Kaikesta tuulesta ja kylmyydestä huolimatta tuolla jos missä sielu lepäsi. Oon aiemminkin toisella puolen Isle of Wightia ihaillut tuota valkoista kalliota, mutta tuolla sitä oli niin paljon, että meinasin ihan pakahtua. En oikeasti tajua itsekään, miten valkoiset kalliot voi olla mun mielestä niin upeita heh :D Usein sitä myös kuulee, että Englanti on ruma paikka mutta katsokaa nyt mitä sillä onkaan tarjottavanaan.
Mä toivon että näistä kuvista välittyisi edes vähän se kuinka upea paikka tuo onkaan, vaikka ehdottomasti tämä on yksi niistä jutuista, mitkä pitäisi omin silmin nähdä ja kokea. Tuolla jos missä mä haluaisin käydä vielä uudelleen. The Needles on yksi kauneimmista paikoista, missä mä oon koskaan ollut.

Mikä on kaunein paikka missä sä olet käynyt?

×××
Liitythän lukijaksi Bloggerin tai Bloglovinin kautta :)

MITEN YHDISTÄÄ: VALKOINEN NEULE


Ehkä jotkut nyt siellä ruudun takana nostavat kulmiaan ja miettivät, mihin tarvitaan asuvinkkejä tavallista valkoista neuletta koskien. Ja pakko kyllä myöntää, itsekin pohdin pitkään voiko tällaista tehdä ja että onko tästä hyötyä yhtään kenellekään. Päädyin kuitenkin toteuttamaan tämän, koska ainakin itseni kohdalla ne kaikista perinteisimmät ja tavallisimmat vaatekappaleet ovat juuri niitä, joiden yhdistäminen kekseliäämmin on vaikeampaa. Usein ne ovat just niitä, mitkä mä yhdistän tosi tylsästi, joten ehkä varsinkin niiden kanssa pitäisi pyrkiä sinne mukavuusalueen ulkopuolelle. Ja siksi myös valitsin tähän muita asuja, kuin niitä mulle tosi tyypillisiä ja tavallisia valkoinen neule plus farkut -asuja.

Edellinen Miten yhdistää -sarjan osa koski ylipolvensaappaita ja löydät sen täältä. Nämä molemmat myös liittyvät tosi vahvasti tähän kirjoittamaani Kun oma tyyli ahdistaa -postaukseen ja on iso osa sitä mun oman tyylin löytämistä. 

Mutta, sitten asiaan.  Eli miten yhdistää valkoinen neule...  RENNOSTI 

Tässä mulla on päällä ihan älyttömän rento asu päiväreissulta Nottinghamiin. Valkoisen neuleen kaveriksi heitin vaaleanpunaiset housut, tennarit ja nahkatakin. Tuona päivänä oli muuten tosi kylmä, joten mulla onkin noiden housujen alla paksut legginsit lämmittämässä, samoin kuin toinen pitkähihainen neuleen alla :D

Valkoinen neule on neutraalin värinen yläosa, joten sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla eri väristen housujen kanssa. Esimerkiksi tummempi harmaa ja viininpunainen sopivat tosi kivasti!

 KOKEILE:  Yhdistä valkoinen neule suosittuihin paperipussihousuihin! Neuleen helman voi laittaa housujen alle, jotta housujen rusetti jää söpösti neuleen päälle. TYTTÖMÄISESTI 

Tämä on yksi viime aikojen asuista, johon oon itse ollut poikkeuksellisen tyytyväinen! Tarkkasilmäisimmät saattavat muuten huomata tämän asun kohdalla inspiroitumista tästä postauksesta haha. Päällä mulla on siis valkoisen neuleen lisäksi mokkanahkainen hame ja ylipolvensaappaat.

Jos on lämpimämpää (eli ehkä sitten keväällä taas), voi ylipolvensaappaat vaihtaa esimerkiksi nilkkureihin ja miksei tennareihinkin. Hameita on taas niin montaa erilaista, ja esimerkiksi itseltäni löytyy sekä farkkuhame että tummanpunainen hame vaihdettaviksi tähän asuun.

 KOKEILE:  Midimittainen hame! En itse ehtinyt testata tätä, mutta varmasti keväällä kokeilen yhdistää valkoisen neuleen mun vaaleanpunaiseen midihameeseen. SIISTISTI 

Neuleen ja kauluspaidan yhdistelmä on niin ihana, ja varsinkin valkoisen neuleen kanssa se on tosi helppo toteuttaa kun alle sopii mikä vain kauluspaita! Kauluspaita jotenkin terävöittää tavallista valkoista neuletta heti ja vaikutelmasta tulee noinkin pienellä jutulla siistimpi ja asiallisempi.

Itselläni on usein ongelmana tässä yhdistelmässä se, että yläosasta tulee tosi paksu vaikutelma ja tämä on myös ihan pirun lämmin yhdistelmä. Bongasinkin yksi päivä sellaisia irtokauluksia jotka on oikein tarkoitettu laitettavaksi neuleen alle ja harkitsen nyt kovasti sellaisen hankkimista hahah :D

Mulla itselläni oli tässä yhdistelmässä alaosana siis vain tavalliset farkut ja ylipolvensaappaat, mutta niitäkin on helppo vaihdella. Kengiksi sopii oikeastaan mitkä vain; rennompaa fiilistä hakiessa tennarit, virallisempaa lookkia varten korkonilkkurit ja sateisella päivällä kumisaappaat (testattu!). Farkkujen väriä muuttamalla saa myös heti erinäköisen asun aikaiseksi ja nahkahousutkin näyttäisivät tässä tosi kivoilta.

 KOKEILE:  Lisää asuun särmää tai juhlavuutta pukemalla tavallisen kauluspaidan tilalle sifonkinen kauluspaita! Itseltä löytyy kaapista esimerkiksi kaksi erilaista sifonkista kauluspaitaa, joiden kaulukset on täytetty paljeteilla ja nehän olisivatkin täydellinen match valkoisen neuleen kanssa. KLASSISESTI 

Tämä asu on varmasti eniten mun oman mukavuusalueen ulkopuolella noiden leveämpien lahkeiden vuoksi. Tykästyin noihin silti kovasti, ja päätin kokeilla niitä yhdistämällä ne turvallisiin elementteihin, kuten juurikin valkoisen neuleeseen ja valkoisiin tennareihin (jotka kyllä valitsin osittain siksi, kun tuona päivänä oli tiedossa paljon kävelyä ja ei mulla oikein ole muita valkoisia kenkiä).

Vastapainoksi väljälle asulle ja rennoille kengille lisäsin kaulaan siistin ja suloisen huivin, joka toi siihen mun mielestä tosi kivasti naisellisuutta.

 KOKEILE:  Tämä mun neule on tähän ideaan liian väljä malli, mutta tiukempaa ja ohuempaa mallia haluaisin testata mustien culottes-housujen kanssa. Asusteiksi valitsisin korolliset nilkkurit, statement-korun ja jonkun värillisen pikkulaukun. 

×××

Näiden lisäksi perus valkoinen neulehan sopii ihan täydellisesti esimerkiksi nahkahousujen kanssa, ja se yhdistelmä onkin tosi tuttu näky mun päällä. Se on niin monikäyttöinen vaatekappale, että mun mielestä jokaisen tulisi omistaa yksi valkoinen neule. Alaosaksi sopii oikeastaan mikä tahansa ihan tavallisista mustista farkuista lähtien ja myös näitä vähän erilaisempia alaosia on helppo yhdistää simppeliin yläosaan.

Omistatko sä valkoisen neuleen ja miten sä yhdistät sen?

×××
Taste of Finlandin alekoodi  ElliL  on voimassa enää tänään ja huomenna! :) Tähän liittyvän postauksen näet täältä.