6x tarinat Instagram-kuvien takaa

idinstagram

Viime viikko oli varmasti tämän kevään rankin töiden puolesta, ja siitä johtuen postaukset ovat jääneet normaalista tahdista jälkeen. Nyt kampanjaviikko on kuitenkin taputeltu ja yritän palata mahdollisimman nopeasti normaaliin rytmiin. Viime viikon kiireiden vuoksi en ehtinyt kuvaamaan yhtään saati valmistelemaan suunniteltuja postauksia, ja siksi mennäänkin nyt erilaisella idealla.

Tänään päästäänkin siis kurkkaamaan, minkälaisia tarinoita löytyy mun Instagram-kuvien takaa! Monet muut bloggaajat ovat toteuttaneet näitä postauksia aiemmin, ja mä ainakin olen tykännyt lukea näitä. Kaunis Instagram-kuva kun ei ehkä näytä siltä kulisseissa 😀

Luonnollinen tilannekuva

Tällaiset ns. luonnollisen tilannekuvan näköiset kuvat miellyttää mun silmää todella paljon ja halusin sitten sellaisen Lontoossa joulukuussa. Tätä kuvaa varten kävelin tuossa muutamaankin kertaan edestakaisin, että räpsy osui kohdalleen. Just ennen kuvan ottamista törmättiin myös vaaleanpunaiseen koiraan(?!?) ja oltiin tulossa tatuointiliikkeestä, jossa käytiin kysymässä hintoja. Tuosta jatkettiin metrolle ja suunnattiin kohti Camdenia.

Savu oli tuhota mekon

Tämä kuva vaaleanpunaisen savun keskellä on yksi mun suosikeista pitkään aikaan! Kaikki ei kuitenkaan sujunut niin kuin tanssi – savua tuli paaaaljon enemmän kuin oltiin osattu aavistaa ja köhittiin Emilian kanssa molemmat savun keskellä. Se maistui suussa vielä pitkään kuvauksien jälkeen 😀 Mulla oli myös päällä ekaa kertaa tuo ihana PuRa Finlandin neulemekko, johon tarttui tuosta savusta punaista väriä. Onneksi se lähti kun heitin mekon heti pesuun, mutta sydän sai hypätä kurkkuun kun luulin ensin mekon menneen pilalle.

Kaksi takkia päällekäin

Näistä kuvista tuli niin kivoja! Haluttiin Emilian kanssa teemaan sopivat kuvat, joten hoksattiin Siilinkarin majakka ja sovittiin kuvauspäivä. Mutta valittiin todellakin väärä päivä, sillä tuona päivänä oli ihan hullu tuuli ja hyvä että selvittiin majakalle. Mulla oli kaksi takkiakin päällekäin kun oli niin kylmä. Hauskaa oli silti haha!

Salkkari-Ismo ja The Second Face

Tämä kuva napattiin Ansarin ihanassa kahvilassa ja kesken kuvien tuonne ilmestyi myös Salkkareiden Ismo. Tunnistettiin molemmat hänet ensin äänestä. Kuvien ottamisen jälkeen huomattiin myös tuo hahmokoriste tossa taustalla ja nimettiin se The Second Faceksi 😀 Näitä kuvia löytyy lisää tästä postauksesta.

Teipillä tauluun kiinni

Ahahah tää on yksi mun lemppareista. Halusin tuonne kalenterin taustalle tuon ihanan taulun, mutta ei saatu sitä seinästä irti?! Taulu on sellaisella tauluteipillä kiinni ja meillä on aikoinaan ollut haasteita saada se pysymään siinä, mutta nyt näin päin. Päätettiin sitten teipata kalenteri suoraan tauluun ja tadaa 😀 Tästä laitoinkin aikoinaan videonpätkän InstaStoryyn.

Coca-Cola -rekka nähtävyytenä

Kun Coca-Cola -rekka saapui Pirkkalaan, oli meidän pakko mennä katsomaan sitä muiden joukossa 😀 Halusin välttämättä kuvan, mutta jono oli niin jäätävä että käytiin napsaisemassa kuvat nopeasti rekan toisella puolella. Jonotettiin kyllä sen jälkeen ilmaista kolaa ja jäädyttiin, koska pakkasta oli odotettua enemmän, enkä ainakaan mä ollut osannut pukeutua sään vaatimalla tavalla, heh.
Tarinat Instagram-kuvien takaa – Minkälaisia tarinoita teiltä löytyy?
×××

Löydät minut Instagramista @ellileppiniemi!


Lue myös

Miniloma Kööpenhaminassa - Mitä ehtii tehdä kahden päivän aikana?
Oma työ ja ala vastaan kestävä kuluttaminen

Kommentoi