6+2 beauty hacks

Heh, tää kuva saa varmasti kaikki pohtimaan että mitähän ihmettä tuokin nyt on kuvaillut, ellei otsikko antaisi vähän osviittaa tulevasta 😀 Enpä tosiaan ole koskaan ottanut kuvia näin randomeista asioista, mutta joo kyseessä olisi kauneushacksejä! Näistä osa on varmasti aika yleisiä kikkoja, mutta toivottavasti joukosta löytyy jotain uuttakin hyödynnettävää. Oon itse todennut nämä kaikki hyviksi ja toimiviksi, ja käytänkin niitä aina tarpeen tullen.

1. Talkkia hiuksiin. Talkkihan on aika monikäyttöinen, mutta itse käytän sitä nykyään vain kuivashampoon tapaan. Otan talkkia toiselle kämmenelle, johon dippaan toisen käden sormet ja sitten hankaan talkkia hiusten tyveen. Talkki toimii mulla itselläni paremmin kuin mikään kuivashampoo, ja parhaimman tuloksen oon saanut ennaltaehkäisevästi, eli laitan talkkia hiusten tyveen jo illalla. Tummahiuksisille en tätä ehkä suosittelisi, mutta blondeille tää on ihan ehdoton! 
+1 Puuterinakin talkki on varsin oivallinen, joskus käytin itsekin mutta siirryin takaisin normipuutereihin talkin sotkevuuden vuoksi.

2. Vessapaperi kiillon poistajana. Pahoittelut vähän ylivalottuneesta kuvasta, tätä oli tosi vaikea kuvata 😀 Mun naama kiiltää meikin läpi tosi helposti enkä muista tilannetta jolloin mun naama olisi pysynyt täysin mattaisena koko päivän. Vessapaperi on kuitenkin mun päivien helpoin pelastus! Ota yksi arkki ja painele sillä kevyesti kiiltäviä kohtia. Älä hankaa, ettei meikit lähde, mutta kevyellä painelulla vessapaperi imee rasvan itseensä ja kiiltely häipyy! Jos mun tarvitsee lisätä puuteria pitkin päivää, teen tämän aina sitä ennen koska näin uusi kerros puuteria myös levittyy tasaisemmin.

3. Bepanthen aina helposti mukana pikkupurkissa. Oonko ainoa jota raivostuttaa Bepanthenin pakkaus? Ei sitä voi ottaa minnekään mukaan, varsinkaan jos siitä on jo käytetty puolet, koska se tuubi vaan hajoaa kun siihen alkaa tulla pieniä reikiä. Mä itse en ainakaan halua sotkea laukkuani tai muuta rasvaisella Bepanthenilla ja mukana se on oltava mulla aina koska käytän sitä huulirasvana. Marketeista ja esimerkiksi Tigerista löytyy tällaisia pieniä matkapurkkeja ja purnukoita, ja tosi pieni purkki on täydellinen tähän tarkoitukseen. Ei ole enää pelkoa surkean tuubin hajoamisesta!
+2 Testaa Bepanthenia tosiaan myös huulirasvana! Se on oikeasti parempaa kuin mikään muu.

4. Ripsaria ripsien väärälle puolelle. Jos haluat ripsistäsi vielä pikkuisen pidemmät, sipaise kevyesti ripsaria myös ripsien yläpuolelle. Ja siis oikeasti tosi kevyesti, eikä sitä tarvitse laittaa koko ripsien pituudelta vaan ripsien kärjetkin riittävät.

5. Kynsinauhojen putsaus helpommin lakkaamisen jälkeen. Topstikut, vedellä hinkkaaminen vai vaan antaa kulua ajan myötä? Helpoimmalla pääset kun käytät meikkisivellintä! Dippaa joku aika jäykkä sivellin (tällainen viistopäinen on toiminut mulla hyvin) meikinpoistoaineeseen ja käy kynsinauhat sillä läpi. Mä itse en ole kovinkaan siisti kynsienlakkaaja, joten aina sitä lakkaa menee kynsinauhoille, mutta tällä kikalla saan ne helposti pois.

6. Rasvatahrat pois vaatteista. Tää oli mulle ihan tajunnan räjäyttävä juttu. Rasvatahrat vaatteissa on niin inhottava juttu, eikä ne välttämättä aina lähde pesussa pois. Mutta apu onkin niin yksinkertainen kuin astianpesuaine!! Laita rasvatahraan astianpesuainetta muutama tippa tahran koosta riippuen, hankaa niin että se peittää koko tahran ja anna olla yön yli. Vaikuttamisen jälkeen huuhtele pois ja tadaa, ei jälkeäkään rasvasta! Meillä on astianpesukone johon käytetään pesutabletteja ja siksi meillä on hätävarana vaan tällaista jotain randomia, mutta silti sekin on toiminut tässä ihan loistavasti. 
Ootteko testannut jo aiemmin jotain näistä ja toimiko yhtä hyvin kuin mulla? 🙂
Lemppariravintola Tampereella
Kesän helpoin asu

Kommentoi