6 x pika-arvostelu

Tässä hankintoja kosmetiikan saralta kuluneen puolentoista kuukauden ajalta. Näitä en halunnut ottaa mukaan mihinkään ostosten esittelyyn vaan ajattelin, että pika-arvostelut näistä voisivat olla kivoja. En ole siis aiemmin käyttänyt näistä mitään, ja tässä fiiliksiä niistä 🙂

1. NYX Color Correcting Liquid primer. Löysin tämän Tuurista ja päätin ottaa testiin, koska muualla Nyxin pisteillä myydään vain sitä toista niiden vihreää primeriä jota mäkin olen käyttänyt (katso tämä postaus). Tykkään tästä enemmän kuin siitä Nyxin Photo-Loving-primeristä siinä suhteessa, että tämä peittää enemmän punaisuutta. Koostumus on paksumpaa ja vihreämpää, mutta ehkä ensi kerralla ostan taas tuon aiemman, koska se estää mulla kiiltelyä paremmin.

☆ 3/5

2. NYX Eyeshadow Base. Tämä on toiminut mulla tosi hyvin luomien pohjustajana, vaikka alkuun pelkäsinkin tuota ”ihon sävyä”. Kuitenkin kun päälle tulee meikkiä, niin ei tämän tummuus näy. Uino vinkkasi joskus käyttävänsä luomiprimeriä myös nenään, jolloin meikki pysyy siinäkin paremmin ja siihen oon tätä myös käyttänyt. Ja kyllä se toimii! Parhaimman tuloksen saa kuitenkin jos primerin kiinnittää tosi kevyesti vaikka talkilla ja sitten vasta meikkaa päälle. Mutta luomien pohjustajaksi varsinkin tää on tosi toimiva!
☆ 4/5

3. NYX badunkadunk -ripsiväri. Mun edellinen Lancomen ripsari alkoi tulla tiensä päähän ja odottelin tän ostamisen aikaan testiin yhtä uutta ihanaa, joten siihen väliin päätin kokeilla ensimmäistä kertaa Nyxin ripsiväriä ja hyllystä mukaan valikoitui tämä. Tykkään tämän ripsarin harjasta, koska se on iso ja sillä on helppo levittää ripsiväriä. Tällä myös saa aikaan tosi pitkät ripset joten plussaa siitä! Kuitenkin, tää kuivuu tosi hitaasti, joten toisen kerroksen lisäämistä pitää odotella ja ennen kuivumista se ehtii sotkea luomet ja silmänaluset. Joten ehdottomasti tämä kannattaa lisätä ennen pohjan tekemistä loppuun! Myös pitkin päivää ripsari päästää väriä silmänalusille ja niitä saa olla useasti pyyhkimässä. En ostaisi toista kertaa.
☆ 2/5

4. Essence Blush Brush. Mä en hirveästi nykyään enää välitä Essencen meikeistä, mutta siveltimiä en ollut kokeillut vielä kertaakaan. Kun ostin poskipunan, päätin testata samalla tällaista sivellintä koska näitä on kyllä aina kehuttu. Ja muutaman kerran testailulla tää on ihan jees! En tiedä onko se poskipuna vai tää sivellin, mutta tuntuu ettei meikkiä tartu siihen niin hyvin kuin toivoisin. Karvoja ei kuitenkaan oo irtoillut vielä yhtään ja tykkään tästä pienestä koosta.
☆ 3/5

5. Lumene poskipuna. Ostin tämän tosiaan Tuurista alelaarista hetken mielijohteesta (katso tämä postaus). Olen käyttänyt poskipunaa nyt muutamia kertoja ja tykkään siitä, vaikkei se joka päiväiseen meikkiin pääsekään. Tosiaan, en tiedä johtuuko siveltimestä vai itse tuotteesta, mutta tätä pitää kerrostaa aika paljon jos haluaa punan edes vähän näkyviin. Sävy kuitenkin on mulle mielestäni just hyvä, koska se on tarpeeksi viileä ja hempeä. Tykkään!
☆ 3,5/5


6. IsaDora Face Mist. Päädyin ostamaan tämän testiin alennuksen vuoksi, kun Nyxin mattaa setting sprayta ei ollut hyllyssä. Ja ikävä sanoa mutta en tykkää tästä oikein ollenkaan 🙁 Tajusin vasta nyt myöhemmin käyttää tätä kosteuttavana suihkeena pohjaan ja siihen se on ihan ok. Mutta meikin kiinnitykseen tää ei vaan toimi mulla. Tää suihkii tuotetta tosi huonosti vähän mihin sattuu ja mun naama alkaa vaan kiiltää tän kanssa enemmän.

☆ 1/5

Ootteko testanneet näistä jotain? 🙂


×××
Hei muistathan seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi 🙂
The times we had
Mulla on asunto ja lentolippu

Kommentoi