5 asuideaa ystävänpäiväksi – Uusi IGTV-video!

id 5 asuideaa ystävänpäiväksi


Kivaa keskiviikkoa ♡ Tämä alkuviikko on ollut itselläni kummallisen tahmea, mutta onneksi tänään käännytään jo loppuviikon puolelle. Ja mikä parasta, loppuviikoksi onkin joka päivälle jotakin kivaa tekemistä eli paljon kaikkea mitä odottaa. Tiedossa on muun muassa kasarmilla vierailua pikkuveljen valassa, ystävänpäivän viettoa kavereiden kanssa ja sukulaisten näkemistä pitkästä aikaa.


Tänään kuitenkin haluan suunnata katseen juurikin perjantain ystävänpäivään. Instagramissa seuraavat tietävätkin, että silloin tällöin teen IGTV:n puolelle erilaisia videoita ja useimmiten ne ovat asuideavideoita vaihtuvin teemoin. Mä tykkään tehdä näitä IGTV-videoita todella paljon ja mielelläni tekisin niitä useamminkin! Niiden toteuttaminen kuitenkin vaatii aika paljon aikaa ja työtä, ja siksi näitä ei kovin usein ilmesty. Joka tapauksessa, varsinkin asuvideot ovat saaneet aina paljon kehuja ja positiivisen vastaanoton, mikä on ollut superkiva juttu!

Täällä blogin puolella en olekaan tainnut juuri mainita näistä IGTV-videoista, mutta tänään ajattelin vinkkailla uusimmasta videosta. Uusimman videon aihe on tietysti 5 asuideaa ystävänpäiväksi! Koitin rakentaa asut melko simppelien vaatekappaleiden ympärille, jotta jokaisen olisi helppo luoda vastaava lookki oman kaapin vaatteista. Varsinkin, kun asujen ei missään nimessä tarvitse olla tismalleen samanlaisia, vaan pääpointti onkin inspiroida katsojaa.


Tässä 5 asuideaa ystävänpäiväksi -videolta löytyy tosi mun tyyppisiä asuja. Joukossa on rennompaa ja street-henkisempää asua, klassisempaa Blair Waldorfin tyylistä inspiroitunutta lookkia sekä myös hieman rajumpaa ja rokahtavampaa kokonaisuutta. Kaikissa punaisena lankana toimii kuitenkin ystävänpäivään sopivat värit, eli tietysti vaaleanpunainen sekä punainen. Noissa mun asuissa näkyy myös paljon sydämiä teeman mukaisesti. Oma suosikki tämän kertaisista asuista on ehkä viimeinen asu, joka on varmasti kaikista romanttisin 🙂

Katso video alta tai tästä linkistä


//www.instagram.com/embed.js

Kaikki mun tekemät IGTV-videot löydät tästä. Mulle saa ehdottomasti jättää toiveita näiden videoiden suhteen esimerkiksi kommentteihin! Jos vastaavat videot kiinnostaa jatkossa, nappaa ihmeessä mun Instagram-tili seurantaan. Löydät mut Instagramista nimellä @ellileppiniemi.5 asuideaa ystävänpäiväksi – Mikä on sinun suosikkisi?
×××

Samaan syssyyn voisin vinkkailla kaikille tamperelaisille seuraajille ihanasta ystävänpäiväarvonnasta, joka toteutettiin Tampereen Tallipihan herkkutaivaan Suklaapuodin kanssa!


Lue myös

Harmaata päästä varpaisiin
Kolme jättimäistä elämänmuutosta - Miten kävi ystävyydelle?

Kommentoi