4 sovellusta, jotka sinun kannattaisi ehdottomasti ladata puhelimeesi

Nykypäivänä älypuhelin taitaa löytyä lähes jokaiselta (suomalaiselta) ja erilaisia appeja ladataan puhelimiin päivittäin tuhansia. Muutamia vuosia sitten What’s on my phone -postaukset olivat supersuosittuja, ja niistä inspiroituneena haluan vinkata teille 4 sovellusta, jotka sinunkin kannattaisi ehdottomasti ladata. Nämä kuuluvat omiinkin suosikkeihini ja monesti nämä pelastavat mun päivän ♡

 

Zadaa

Zadaasta olenkin puhunut aiemminkin useaan otteeseen. Kyseessä on siis mobiilissa toimiva vaatekirppis, jossa sulle näytetään vain sulle sopivat vaatteet. Tähän jää niin koukkuun ja tämä on mun mielestä tosi paljon helpompaa kuin kirppiksillä kiertely. Samoin omien tavaroiden myyntiin asettaminen on tehty tässä sovelluksessa superhelpoksi ja turvalliseksi. Toisen vanha on toisen aarre, ja musta on ihanaa että kirppistelystä on tullut taas hiukan trendikkäämpää Zadaan myötä.

 

Resq

Tämä on näistä mulle itselleni uusin tuttavuus, mutta ihastuin tähän heti! Kyseessä on siis sovellus, jonka kautta voit ostaa itsellesi hävikkiin meneviä ruokatuotteita lähistöltä ja jonka avulla ruokapaikat voivat vähentää hävikkiään. Me otettiin tämä vähän aikaa sitten töissä käyttöön ja on ollut huippua huomata sen vaikutus! Ollaan myös ostettu tämän kautta ruokaa halvalla ja katselen lähes jatkuvasti uusia tarjouksia kuola valuen haha.

Helsingissä tämä toimii kaikista aktiivisimmin, mutta myös Tampereella se on alkanut yleistymään kivasti.

 

Timma

Timman kautta voit varata aikoja niin kampaajalle kuin muihinkin kauneuspalveluihin tosi lyhyellä varoitusajalla, ja esimerkiksi kampaaja-ajan voi saada vaikka samalle päivälle. Tämä toimii tavallaan kauneudenhoitoalan RESQ:na, sillä alan yrittäjät saavat täytettyä hiljaisia hetkiä asiakkailla ja asiakkaat saavat palveluita ilman pitkiä varausaikoja.

Tätä olen käyttänyt useasti, jos olen tarvinnut juurikin kampaajaa lyhyellä varoitusajalla. Mulla kun aikojen varaaminen jää aina tosi myöhään, heh…

 

Olympus

Tämä viimeisin vaatii Olympuksen kameran, mutta halusin ottaa tämän mukaan, koska tätä käytän lähes päivittäin. Kyseessä on Olympuksen oma mobiilisovellus, jonka kautta voit siirtää kuvia kamerasta suoraan puhelimeen tai voit käyttää sun puhelinta esimerkiksi kaukolaukaisimena. Jos sulla on Olympuksen kamera mutta ei vielä tätä sovellusta, lataa tämä ehdottomasti heti!

Oliko näistä joku sulle tuttu sovellus tai koetko että jostain näistä voisi olla sullekin hyötyä?

 

Kerro kommenteissa, mitkä 4 sovellusta on sun lemppareita?

 


×××
Liity lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta, niin saat tiedon uusista postauksista helposti!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Mitä ostin Englannista?
× Näin valehtelen netissä ja somessa -blogihaaste
× Alkukesän suosikit
 

Lue myös

Mitä ostin Englannista?
Onko summertime sadness ok? Voiko kesällä uupua ja tuntea ahdistusta?

Kommentoi