4. adventtiarvonta: Meikkipaketti Englannista

Edellisen adventin arvonnan voittaja on Tanja! Paljon onnea ♡ Zadaalta otetaan sinuun yhteyttä sähköpostitse alkuviikolla 🙂
×××


Heti alkuun, ihanaa joulua kaikille! ♡ Tänään on vuorossa vielä viimeinen adventtiarvonta ja tällä kertaa kyseessä on itse kustantamani kosmetiikkapaketti Englannista. Siellä on tosiaan Superdrug, joka on ollut mulle ihan taivas valikoimansa ja halpojen hintojensa vuoksi. Oonkin testaillut paljon uusia meikkimerkkejä tänä syksynä, ja ajattelin että olisi ihana antaa sama mahdollisuus jollekin teistä näin jouluna. 
Arvontapalkinto näkyy yllä olevassa kuvassa ja sisältää kaiken lukuunottamatta noita valoja haha. Oon keräillyt näitä pikkuhiljaa syksyn aikana ja pari juttua on saatu kaupanpäällisenä muiden ostosten yhteydessä. Mä en ole itse testannut näitä samoja tuotteita, joten en osaa näistä kertoa mitään kokemuksia, mutta tässä kuitenkin vielä tarkemmat kuvat tuotteista.

MUA Make up Academyn Dreamy Charm -paletti. Tässä on ihanan kylmiä sävyjä ja tällä saa varmasti niin arkimeikin kuin juhlameikinkin hyvin aikaiseksi. Tämän paletin oon saanut kaupanpäällisenä 🙂

Makeup Revolutionin Redemption -paletti. Tämän ostin alunperin itselleni, mutta ennen kuin ehtin edes avata tätä, tajusin että aikalailla samat sävyt löytyy just tilatusta Nyxin paletista. Tämän Revolutionin paletin sävyt muuten näkyy paremmin tuossa ihan ekassa kuvassa, eivät tosiaan ole näin haaleita kuin tässä kuvassa!

Sitten pientä hemmottelua! Mukana on kolme maskia: suklaa-appelsiini, mansikka-vanilja ja mustapääliuskoja. Näiden lisäksi voittajalle lähtee söpöjä minikylpypommeja ja käsirasva.

Halusin mukaan jotain missä meikit voi säilyttää ja löysinkin Primarkista aivan ihanan kultaisen meikkipussin! Sleekin minipussukka on saatu kaupanpäällisenä ja se on mun mielestä myös ihan älyttömän nätti kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Primarkista ostin myös kätevän ja monipuolisen korvakorusetin ja aivan ihanan ruusukultaisen käsikorusetin, samanlaisen ostin myös itselleni. Korut on tosiaan Primarkista, joten en ota vastuuta näiden laadusta vaikka nää kauniita ovatkin 😀 Eli jos satut voittamaan ja sulla on herkkyyttä rihkamakoruille, suosittelen antamaan nämä eteenpäin.

Seuraavaksi pari huulipunaa! Sleekin mattapunat tuli mukana siinä Sleekin pussukassa, ja halusin antaa nämä eteenpäin, koska sain täysin samat sävyt joulukalenteristani. Halusin kuitenkin mukaan vielä ihan punaisen huulipunankin joulun kunniaksi, ja sopivan sellaisen löysin MUA Make up Academyltä.

Huulipunat totta kai tarvitsevat myös huultenrajauskynät ja ylempi Sleekin kynä sopii sävyltään varmasti Sleekin punien alle ja MUA:n punainen sitten on tietysti punaiselle huulipunalle. MUA:lta ostin pakettiin vielä ripsivärinkin, joka ainakin lupaa paljon volyymiä.

MUA:lla oli tällainen tosi jännän näköinen poskipuna, jonka sitten nappasin mukaan halvan hinnan vuoksi. Sleekin Colour Corrector -paletti vaikuttaa monipuoliselta ja laadukkaalta.

Collectionin glitterkynsilakan ostin itselleni pari viikkoa sitten, mutta enpä sitten lakkaillut kynsiä ollenkaan, joten tämä jäi kokonaan avaamatta ja toivottavasti ilahduttaa jotain teistä. Sleekin kaupanpäällisessä pussukassa oli punien lisäksi miniluomiväripaletti, jota en halunnut avata teipeistä vain kuvaa varten. Sain itse täysin samanlaisen joulukalenteristani (snäpissä seuraajat tietävät millaisia nämä ovat!), joten toiselle ei ollut enää tarvetta.
Eli tällainen paketti on nyt arvottavana viimeisenä adventtina! Säännöt ovat edelleen samat:
× Jätä kommenttiin toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden mahdollisen voiton osuessa kohdalle.
× Lukijaksi liittyminen ei ole pakollista, mutta erityisesti tämän arvonnan kohdalla arvostaisin suuresti jos osallistuessasi tekisit sen Bloggerin tai Bloglovinin kautta ♡
× Osallistumisaikaa on seuraavan perjantain 29.12.2017 loppuun saakka.
Onnea arvontaan ♡

×××
Tätä adventtikalenteria on ollut ihan mahtava toteuttaa, ja suuri kiitos tämän mahdollistaneille yhteistyökumppaneille ja teille kaikille, jotka olette olleet mukana osallistumassa. Tämä on merkinnyt mulle tosi paljon ja on ollut huippua nauttia vain ja ainoastaan antamisen ilosta. Kiitos ♡

Lue myös

Fiiliksiä ensimmäisistä päivistä Suomessa
Sleek joulukalenterin sisältö

Kommentoi