TALVEN LOOKBOOK - ELLI

TALVEN LOOKBOOKMä oon jo pitkään halunnut tehdä lookbook-videoita ja tässä olisi nyt mun ensimmäinen sellainen! Video on tehty mun yhtä koulutyötä varten täällä Englannissa, mutta ajattelin sen sopivan myös mun blogiin ja halusin jakaa sen myös teille. Tässä koulutehtävässä oli tarkoituksena kirjoittaa online-lehteen artikkeli ja luoda siihen sopiva video, ääniraita tai vastaava. Mun artikkeli kertoo siis tämän talven trendeistä Suomessa ja kirjoitin artikkelin kolmen bloggaajan haastattelun pohjalta, ja sitten tässä videossa oli tarkoitus "testata" artikkelissa mainittuja trendejä omien mahdollisuuksien mukaan. 

Mietin myös, että voisin jakaa sen itse artikkelinkin tänne myöhemmin, jos teitä vain kiinnostaa lukea sellaista. Mun täytyy vaan ensin kääntää se totta kai suomeksi ja lyhentää sitä aika paljon, koska veikkaan että 1500 sanaa saattaa olla vähän liikaa haha.

Tämä on muuten samalla ensimmäinen video, joka on kuvattu sillä mun 60 millisellä objektiivilla ja voi että mä tykkään! Havaittiin kuitenkin siinä sellainen ongelma, että tarkennus oli välillä todella haastavaa, mutta toisaalta tykkään tuosta videon pehmeästä fiiliksestä :D 

Mitäs te ootte mieltä tästä videosta? Entäs tykkäisittekö nähdä lisää tällaisia lyhyitä lookbook-videoita jatkossa?

×××
Vielä kaksi päivää aikaa osallistua karkkilaatikon arvontaan täällä! :)

18 kommenttia

 1. Oii tää oli ihana video, tosi kivoja asuja! Varsinkin vikan asun takki on nin söpö, vaaleanpunainen takki ois kyllä niin ihana omaankin vaatekaappiin *.* Voisin mielelläni katsoa sulta lisää lookbook-videoita ja toi itse artikkelikin vois olla kiinnostava lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon!😍 Jep, mäkin rakastan tuota mun uutta talvitakkia<3 Ihana kuulla, tätä oli niin kiva tehdä että mielelläni tekisin lisääkin! :)

   Poista
 2. Mä rakastan lookbook videoita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös😍 Tätä oli tosi kiva tehdäkin! Jospa Inka kuvattais yhdessä joku lookbook sitten Suomessa? ;D

   Poista
 3. Oii, Elli oot upea! <3 Tää video on tosi kauniisti tehty! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana video!<3 Oot niin kaunis :) Mielelläni lukisin myös artikkelin! Ja katson lisää videoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Niina!😍 Joo täytyykin sitten tehdä siitä myös blogiin sopiva versio :) Ja tätä oli tosi kiva tehdä, joten kiva jos nää kiinnostaa jatkossakin!

   Poista
 5. Upeeta Elli, ihan mahtavaa! <3 Voi kunpa itsekin jaksaisin videoida asuja, mutta enempi se kuvailu tuntuu omalta ja ei tunnu vaikeelta ja vaivalloiselta mitä taas videoiminen tuntuu:D Sain muuten kivan inspiksen tosta kokomustasta karvaturrukka asusta, ihana kun siinä oli kolmee eri matskua, pelastit asukriisini yhdenltä päivältä <3 Harmi vaan etten omista vielä hapsukorviksia, ihana lisä olis siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!😍 Kannattaa kokeilla, tämän toteuttaminen oli yllättävän helppoa ja kivaa! :D Mullekin ne tavalliset kuvat on silti enemmän se oma juttu, mutta tää oli piristävää vaihtelua haha. Oi ihana kuulla! Itsekin tykkään monen eri matskun yhdistelmästä joten kiva että onnistuin siinä noin hyvin :P

   Poista
 6. Ihana lookbook! x

  http://nea-amalia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva lookbook! ❤️ Tuon sun artikkelin lukisin kyllä kans mielelläni! Itse haluisin kovasti lookbookkeja tehdä, mutta siihen vaan menis niin paljon vaivaa. Tai ainakin jotta saisin semmosta jälkeä mihin olisin tyytyväinen 😂 Lähinnä ongelmana on, ettei ole ketään tarpeeksi taitavaa kuvaajaa, kenellä vaan olisi ylimäärästä aikaa ja halua hengailla mun ympärilllä kameran kanssa 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😍 Ja kiva kuulla, oonkin suunnitellut että koittaisin saada sen tänne tässä ihan lähiaikoina :) Tää oli silti yllättävän helppo toteuttaa, joten kannattaa kyllä koittaa! Ja hei mä lähden mielelläni kuvaamaan videotakin sun kanssa :P

   Poista