TUKKAKRIISI - ELLI

TUKKAKRIISIApua, mä en olisi koskaan ala-asteen jälkeen uskonut sanovani näin, mutta mä olen alkanut himoita lyhyempää tukkaa. Mulla on pienenä ollut polkkatukka ja vannoin etten koskaan leikkaa lyhyitä hiuksia, vaikka oonkin aina ihaillut näitä long bobeja muilla. Oon vaan aina ajatellut, että lyhyistä hiuksista mulla tulee liian ala-astevibat, mutta tässä sitä ollaan. Pohtimassa kuumeisesti mitä tehdä.Mulla on varattuna aika kampaajalle maanantaiksi, ja siellä olisi mahdollisuus leikata pituutta pois enemmänkin. Ja toi houkuttelisi niin paljon! Oon tosiaan ihaillut tällaista hiusmallia muilla aina, mutta nyt eniten oon inspiroitunut Uinon ja mun parhaan kaverin hiuksista. Mä vaan pelkään että tää ei sovi mulle koska mulla on niin ohuet hiukset. Sitä sanotaan että hiusten lyhentäminen saa aikaan tuuheamman vaikutelman, mutta en oo ihan vakuuttunut siitä ja pelkään että mun hiukset näyttää vaan entistä latteammilta... Enkä kyllä oo täysin varma haluanko luopua näistä pitkistä hiuksistani, vaikka kovasti tekisikin mieli. Miksi tämän pitää olla näin vaikeaa :D

Mulla on nyt maanantaihin aikaa miettiä mitä haluan tehdä. Heittäkääs tekin ehdotuksia ja mielipiteitä, mitä mun kannattaisi teidän mielestä tehdä hiuksilleni? :)

×××
Hiusten kohtalo selviää ensimmäisenä Snapchatissa @ellimarias, joten ota se seurantaan myös!

26 kommenttia

 1. Kokeile ihmeessä lyhyempää mallia! Hiuksethan kasvaa aina takaisin, joten melkein kaikkea voi kyllä niiden kanssa kokeilla!

  VastaaPoista
 2. Leikkaa niin mäkin uskallan!! :D Mä oon nyt viime viikkoina miettinyt kahden asian välillä, etuhiusten ja lyhyemmän tukan. Jomman kumman aion toteuttaa, mutten vielä tiedä kumpaa. Etuhiukset mulla oli ysiluokkaan asti ja oon alkanut kaipaamaan niitä takasi ( + ne nuorentaa ihan sikana, niin se ois nyt vaan plussaa ku kohta tulee jo 21 mittariin :D )

  Mut joo, uskon et sulle sopis lyhkäsempi tukka! Vaikkei nykysiskään mitään vikaa oo. Tiiän vaan kuinka kuumottavaa on luopua pitkistä hiuksista, koska niiden kasvamiseen on mennyt muutama vuos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitääh sun hiuksista mä en kyllä luopuis varmaan ikinä! :D toki noin paksut kuin sulla näyttää varmasti lyhyinäkin upeilta :) kiitos❤️

   Poista
 3. Tollanen pidempi polkka olis just jees joka menis yli leuan, varmasti vois sopia! Ja ethän sä voi tietää ellet kokeile, muuten jäät vaan jankkaamaan ja pohtimaan. Ja hei, vaikka et tykkäisikään lyhyemmästä, niin eihän siinä mee ku muutama kuukaus ku ne jo kasvaa. Siitä vaan rohkeasti! <3

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Monesti itekkin oon pohdiskellut just pitkien ja lyhyiden hiusten välillä. Mut lyhyt näyttää aina niin super freshiltä & terveiltä, nopea laittaa ja tulee pidettyä itse ainakin useammin auki! Ainahan ne hiukset kasvaa takaisin, jos tuleekin katuma päälle! :) Tosi monille myös sopii mun mielestä hullun hyvin ja uskoisin kyllä, että sulle myös! :) Rohkeesti vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo noi on kyllä kaikki tosi hyviä puolia!😍

   Poista
 5. Leikkaa ihmeessä jos vähänki siltä tuntuu! Vaihtelu virkistää :) Mie kokeilin joskus lyhyempää, mut tulin siihen tulokseen ettei se ollu yhtään miun juttu. Jonkun aikaa joutui sitten takasin kasvattelemaan, nyt onneksi alkaa olla oikeassa mitassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep kaikkihan ei välttämättä just itellään tykkää mutta hyvä kun kokeilit niin tiedät ainakin sitten oman mieltymyksesi! :D ja totta joo, takas kasvattaminen on kyllä iso projekti taas!

   Poista
 6. Suosittelen kokeilemaan! Pieni hiustyylin muutos aina piristää ja omasta mielestä tuo leikkaus sopisis sulle kyllä kuin nenä päähän :D

  VastaaPoista
 7. Mä leikkaisin ehkä 15cm pois! :) Ja jos se ei tunnu pahalta niin sitten seuraavalla kampaamokerralla lisää :) Oon kans ihaillut muiden long bobeja mutta tiedän myös että en suostu luopumaan mun pitkästä tukasta :)
  oon kyllä varma että sulle kävis myös lyhyemmät hiukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi 15cm on myös tosi paljon jo! Kova pohdinta mullakin tässä oli kun tahdoin niin kovasti mutta toisaalta pitkistä ei haluaisi millään luopua :D

   Poista
 8. Kokeile ihmeessä vähän lyhyempää mallia! :) Hiuksethan kasvaa aina takaisin, jos joskus sattuisit tulemaan katumapäälle. Mulla on ollut seiskaluokasta asti tällaiset hiukset ja haluaisin näihin jotain uutta, mutta mulla ei oo mitään ideaa että millaiset haluaisin.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nää on onneksi uusiutuva voimavara! :) Tiedän ton tunteen niin hyvin, itelläkin on koko elämän ollut lähes samanlaiset hiukset... Ootko miettinyt vaikka jollain värillä jotain erilaisempaa? :)

   Poista
 9. Mä luovuin omistani, koska latvat oli niin huonossa kunnossa. Jos hiukset olis voinut paremmin, olisin pitänyt ne pitempinä! Tässä lyhyessä on omat hyvät ja huonot puolensa, mutta kyllä mun mielestä pidemmässä on enemmän hyviä puolia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä kans tota samaa ongelmaa että latvat menee herkästi tosi huonoon kuntoon :/ Jep, niinhän se on että molemmissa hyvät ja huonot jutut! :)

   Poista
 10. Sulle voisi sopia täydellisesti tuollainen long bob ♥ Itsellä on aika sama kriiseily täällä, kun lyhyemmät hiukset houkuttaisi, mutta pitkät hiukset tuntuvat myös hyviltä :D Hiukset kuitenkin onneksi kasvavat takaisin, vaikkakin kaipaavat siihen aikaa, mutta mikään hiustenleikkaus ei ole lopullinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ane😍 Ja jep, se leikkaaminen tuntuu jotenkin silti niin lopulliselta päätökseltä vaikka tosiaan se tukka kasvaa takaisin :D

   Poista
 11. Moikka! Kannattaa mennä tsiigaamaan mun tää postaus: http://newdaysaara.blogspot.fi/2017/09/linkkaa-blogisi-suosikit.html - oot siellä yhtenä mun suosikkina! :)

  Ja kannattaa ehdottomasti kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii mitäää, kiitos ihan superisti, tää on iso kunnia!!😍

   Poista
 12. Long bob voisi sopia sulle tosi hyvinkin! :) Pitkä polkka näyttää niin kivalta, että itseäkin välillä houkuttaa pätkäistä tämä reuhka :D

  VastaaPoista
 13. Hiukset on kyl aina sellanen murheenkryyni, että mitä niille tekis ja miten ne sais näyttämään hyvältä. Musta sul on kyl aina ollu todella kauniit hiukset :>
  Mut kuten muutkin sanonu, kandee kokeilla! Aina saa palattua lähtöpisteeseen jos homma ei miellytäkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tää on ihan uutta kun ala-asteen jälkeen mulla on aina ollut ihan samanlaiset hiukset hahah :D ja iso murheenkryyni näistä kyllä tulikin tuoksi muutamaksi päiväksi!

   Poista