TÄÄLLÄ OLLAAN - ELLI

TÄÄLLÄ OLLAAN


Terkut täältä Englannista! Saavuin tänne tosiaan eilen, ja mun matka meni superhyvin. Löysin hyvin lennolle, jonka alussa olin vielä hiukan itkuinen vikoista heipoista johtuen, mutta silti se ei ollutkaan yhtään pelottavaa eikä mua jännittänyt ollenkaan. Selviydyin myös Gatwickin lentokentältä loistavasti junaan ja juna-asemalta matkustin taksilla tähän asunnolle.Tää asunto on ihana, just täydellinen tällaiseen väliaikaiseen asumiseen. Mulla olikin vino pino kaikkia papereita tsekattavana läpi, mutta asunnon suhteen kaiken pitäisi olla kunnossa. En ehtinyt vielä tutustua taloon sen paremmin, mutta ehkä sitten tässä lähipäivinä. Tässä talossa nimittäin on kaikenmaailman aktiviteettimahdollisuuksia kuten elokuva-, peli- ja valokuvaushuone (!!) sekä oma pikku baari ilmeisesti. Valokuvaushuoneesta oon tosi innoissani, koska sille mulla voisi olla eniten käyttöä haha! Ajattelin esitellä tämän mun asunnon lähiaikoina teille, jos teitä kiinnostaa? :)Eilen mun päivä kului matkustamiseen ja asunnon papereihin tutustumiseen. Illalla kävin vielä Ikeassa, joka on tässä kymmenen minuutin kävelymatkan päässä, hakemassa lakanat, tyynyn, peiton ja parit astiat. Halvemmalla olisin päässyt jos olisin tuonut nuo kaikki mukanani, mutta eipä noille nyt ihan hulluna hintaa tullut ja helpompi ehkä näin. Kävin myös paikallisessa supermarkeissa ostamassa muutaman siivoustarvikkeen, käyttötavaroita ja vähän syötävää. Olin eilen kyllä niin loppu tuosta kaikesta matkustamisesta ja tavaroiden roudaamisesta, että uni tuli tosi hyvin.Tällä hetkellä mulla on tosi hyvä fiilis. Heräilin rauhassa uuteen päivään, ja tänään olisi tarkoitus käydä kävelemässä koululla että osaan sinne sitten huomenna, siivoilla ja asettua taloksi. Eiliset viimeiset moikat oli mulle henkisesti tosi rankat, mutta selvisin ainakin ekasta yöstä ilman sen suurempia murtumisia. Oon aika varma että se tulee vielä, mutta kyllä sekin sitten kuuluu asiaan. Nyt mä kuitenkin olen onnellinen ja kun elämä tästä alkaa tasaantumaan, saatte kuulla musta täällä kyllästymiseen asti koska mun pää pursuaa ideoita kirjoitettavista jutuista!

Toivottavasti teilläkin on mennyt viime aikoina hyvin :)

×××
Snäpistä @ellimarias löytyy eniten matskua mun vaihdon ekoista päivistä!

18 kommenttia

 1. Ois kiva nähdä sitä asuntopostausta ja muutenkin postauksia sieltä! Tsemppiä sulle ihan hirveesti sinne ja muista, että vaikka välillä koti-ikävä yllättää, on toi ihan superhieno kokemus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, koitan toteuttaa ainakin asuntopostauksen mahdollisimman pian😍 Ja niinpä, kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Englanti <3 Nauti ajastasi siellä, maailman paras maa! (Siis heti Suomen jälkeen)

  VastaaPoista
 3. Muaki kiinnostas postaukset asunnostasi ja muualtakin paikan päältä! Varmasti on ollut rankkaa sanoa hyvästit, mutta sua odottaa nyt mahtava seikkailu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla😍 Ja niinpä, tosta ajatuksesta oon itekin saanut voimaa tähän :)

   Poista
 4. Tätä sun vaihtoa on niin jännää seurata, ihan kun olis itsekin lähdössä kun on hengessä mukana! :)

  Ja ehdottomasti olis kiva nähdä asuntopostausta! :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavaa, niin mielenkiinnolla lueskelen kyllä juttujasi sieltä, niin mielenkiintoista<3 Tuo on kyllä mun mielestä parempi ostaa sieltä ne muutamat tarvittavat tavarat kuin se että lähtee roudaamaan kotoa asti paljon kampetta. Ikealla ei kuitenkaan nyt paljoa maksa ne. Ihania kuvia! Asuntopostausta kehiin joo ja lisää ajatuksia ja juttuja sieltä! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla😍 Jep, jos oisin lähtenyt raahaamaan kaikkia tarvittavia, oisin tarvinnut varmaan kaksi laukkua lisää eikä siitä olisi sitten tullut yhtään mitään :D

   Poista
 6. Kiva, että sun vaihto on alkanu hyvin! :)
  Olis kyllä kiva nähdä asuntopostaus. :)
  Ja pidä hauskaa siellä <3

  VastaaPoista
 7. Oon vähän myöhässä tän kaa, mut tervetuloa Britteihin! Innolla jään odottelemaan, miten sulla alkaa siellä päin menemään :)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa huipulta! :) Rohkea oot kun lähdit toteuttamaan unelmaasi!

  VastaaPoista
 9. Nauti nyt siellä olemisesta, sulla on varmana ihan mahtava kokemus edessä ♥ Muakin kiinnostais asuntopostaus! :)

  VastaaPoista