RUMIA KUVIA IHANISTA PAIKOISTA - ELLI

RUMIA KUVIA IHANISTA PAIKOISTA


Siis mä en ole näihin kuviin melkein ollenkaan tyytyväinen. Tuona päivänä oli ihan liian pilvinen sää maisemakuvaukseen, vaikken kyllä kirkkaassa auringonpaisteessakaan tykkää kuvata. Eikä nyt säätäkään yksin voi syyttää, en tiedä mikä meni vikaan mutta en vaan onnistunut näissä kuvissa kuvatessa enkä onnistunut enää pelastamaan niitä muokatessa. Haluan silti tehdä postauksen tästä, koska se oli niin kiva päivä, joten nyt niellään oma ylpeys! :D Voiko muut samaistua tähän?
Mutta tosiaan, viime viikon torstaina myöhään illalla lähdettiin mun veljen kanssa Turun suuntaan isän luo. Oltiin nimittäin sovittu että perjantaina käydään vähän ajelemassa saaristossa ja olinkin jo oottanut sitä kovasti! Perjantaiaamuna tosiaan pakkauduttiin isän kanssa autoon ja otettiin nokka kohti ekaa lauttaa.
Tuona päivänä oli just hyvä pilvinen ja vähän kolea sää (kuten varmasti kuvista huomaatte), joten se sopi autoiluun täydellisesti. Me ajeltiin akselilla Parainen-Nauvo-Korppoo, ja kahdessa jälkimmäisessä en ollutkaan koskaan ennen käynyt. Nauvossa pysähdyttiin katsomaan veneitä, kiertämään tori ja kävelemään pikku lenkki ja Korppoossa sitten käytiin syömässä Buffalo-ravintolassa. Nauvossa oli myös ihania pieniä kojuja, joissa myytiin merkkivaatteita kuten Gantia, Hilfigeriä ja Lexingtonia! En ollut tiennytkään että siellä on tuollaisia ja ne oli kyllä suloisia vaikkakin hinnoissa oli selvä saaristolisä. Tähän meidän matkaan kuului myös kaksi lauttaa ja molemmilla sama reitti takaisin.
Mä tykkään tosi paljon saaristosta. Saaristoilma itsessään on niin ihana, ja siellä tulee aina hyvä fiilis. Ja lautat on ihan huikeita, miettikää että jotkut menevät aina kotiin sellaisella! :D Suomimatkailu on muutenkin tosi lähellä mun sydäntä, haluan koluta tätä meidän omaa maata enemmänkin, ja tuolla saaristossa en tosiaan ollut käynyt ennen. Viime vuonna pyöräiltiin poikaystävän kanssa yhden päivän aikana 68 kilometriä saaristossa vähän eri paikassa ja Saariston rengastien haluaisin vielä joskus kiertää joko pyörällä tai sitten autolla. Suomimatkailusta puhuttaessa tulee yleensä mieleen lähinnä Lappi ja pohjoinen, mutta usein saaristo tunnutaan unohtavan, vaikka tää on oikeasti yhtä upeaa seutua!Ootko sä käynyt Turun saaristossa tai jossain muualla? Tai peräti ootko joku niistä onnellisista jotka asuvat siellä? :)

×××
Liityhän lukijaksi Bloggerin tai Bloglovinin kautta, niin näet ehkä sitten ensi kerralla parempia kuvia, ainakin toivottavasti hahah :D

18 kommenttia

 1. Niin söpön näköinen paikka! Mun mielestä nää kuvat on onnistunu tosi hyvin. Saaristossa ois ihana joskus päästä käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpö se kyllä olikin😍 Ja kannattaa todellakin, käymisen arvoinen paikka :)

   Poista
 2. Mun mielestä nää kuvat on aivan ihania <3

  VastaaPoista
 3. Ihania värejä noissa rakennuksissa! :) Eikä nää kuvat oo epäonnistuneita ollenkaan, älä huoli! :) Mä en oo koskaan käynyt saaristossa mutta tekis kyllä mieli viettää siellä joku kesäpäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin rakastan värikkäitä rakennuksia😍 Ja jep, tosi nättinä kesäpäivänä tuolla on tosi upeaa! :)

   Poista
 4. Nää kuvat on mun mielestä onnistunu tosi hyvin! :) Oon ollut muistaakseni 8-vuotias, kun ollaan tuolla suunnalla matkailtu vanhempien kanssa kesällä, eli siitä on jo jonkin verran aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa kivalta vaikka onkin pitkä aika! :) Kannattaa käydä uudestaankin😍

   Poista
 5. Ymmärrän ja samaistun kuvien laadusta tuskailuun! Ei nää kyllä epäonnistuneita kuvia oo, älä huoli <3 Pilvisenä päivänä on kyllä vaikea ottaa kauniita maisemakuvia. Kuulostaa tosi kivalta päivältä. Joskus vielä täytyy itsekin käydä saaristossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep sitä se on... Käy ihmeessä! :)

   Poista
 6. Mä luin tämän jo eilen ja kattelin kuvia, höpöhöpö mitenniin rumia epäonnistuneita kuvia! Todella upeita ja tunnelmallisia ♥ Mä kävin joskus nuorempana Kotkassa siellä rannoilla päin ja ai että oli nättiä. Pitäisi tosiaan enemmän kiertää tätä Suomea kun täälläkin on niin kauniita paikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että Kotkassakin on varmaan upeaa! :) Joo, itsekin voisin kiertää vieläkin enemmän, loppujen lopuksi tää on kuitenkin niin iso maa😍

   Poista
 7. Omaan makuun nää kuvat on onnistunut tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 8. Mun silmään todella kivoja kuvia tässä postauksessa♥ Mutta tiedän ton tunteen, kun katsoo kuvia ja miettii, että nyt ei tullut ihan sellaisia kuin oli tarkoitus. :'D Hmm mä en ainakaan äkkiseltään muista, että olisin käynyt Turun saaristossa. Ehkä oon joskus taaperona käynyt, mutta sitä ei lasketa :D Pitää kyllä vierailla tuolla <3 Sun blogi on muuten ihana, joten liityin lukijaksi :')

  anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, juurikin toi fiilis mulla oli haha :D Ja käy ihmeessä, kokemisen arvoista seutua! Voi kiitos kovasti myös😍

   Poista
 9. Tosi söpön näköisiä kuvia! Mun mielestä saaristoalueet ovat ihania, kunpa vaan tulis vierailtua enemmän ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!<3 Itselläkin olisi hyvät mahdollisuudet käydä tuolla useammin kun isä asuu siellä suunnilla, mutta silti mäkin käyn saaristossa ihan liian harvoin :(

   Poista