NO JÄNNITTÄÄKÖ? - ELLI

NO JÄNNITTÄÄKÖ?


Lupasin viime viikolla tulla vielä paremmin kirjoittelemaan fiiliksiä vaihdosta ja erityisesti pelkän menolentolipun ostamisesta. Tänään mulla onkin tasan kaksi viikkoa aikaa Suomessa jäljellä, joten mikäs olisikaan parempi ajankohta tälle.

Kun mä mietin sitä, että oikeasti vaan kaksi viikkoa jäljellä, mun päässä herää ensimmäisenä se kysymys itselleni että jännittääkö mua. Ja oikeastaan voin todeta että ei jännitä. Ei mua oo oikein missään vaiheessa jännittänyt, kuin sen lentolipun ostohetkellä, ja mä luulen että se johtuu siitä etten ole ihan vielä sisäistänyt tätä kaikkea kunnolla. En oo ihan tajunnut sitä, että oikeasti kahden viikon ja yhden yön jälkeen mä oon vieraassa maassa yksin ja ilman mitään tuttua ja turvallista. Se tuntuu vieläkin aika kaukaiselta jutulta, vaikka järjestelyt ja muut ovatkin edenneet hyvin.
Lentolipun ostohetkellä tää kaikki konkretisoitui hetkeksi ja siksi iski kuumotus ja jännitys. Jotenkin hassua, että asunnon löytymishetkellä ei ollut mitään tällaista, mutta lentolipun kohdalla maksa -kohdan painaminen kuumotti niin paljon. Se tuntui jotenkin siltä, että nyt puuttuu jotain, paluulippu nimittäin, ja se oikeasti tarkoitti sitä, että mä lähden ihan tosissani pois Suomesta enkä vain lomamatkalle. Pelkän menolipun ostaminen on ollut mulle melkein aina sellainen lifegoal, ja nyt se on tehty. Fiilis oli samalla aivan mahtava, kun tunsin ylittäneeni itseni ja samalla tosi jännittynyt. Siinä hetkessä mun aivot tajusi sen, että nyt oikeasti ollaan menossa. Menolipun ostaminen merkitsi mulle uuden ison seikkailun alkua.
Kyllä mulle välillä nousee kyyneleet silmiin, kun ajattelen tätä kaikkea. Välillä silloin kun katson mun poikaystävää ja koiraa, kun mietin heitä ja sitä valtavaa ikävää. Välillä silloin kun kävelen bussipysäkiltä töihin ja mietin että Tampere jää ihan kohta taakse muutamaksi kuukaudeksi. Myös pari päivää sitten, kun hyvästelin osan mun kavereista, joita en tuu enää näkemään ennen joulua. Välillä kun mietin mun perhettä, ja sitä ettei nähdäkään enää melkeinpä joka viikko. Myös silloin, kun mä töissä mietin, että nyt sekin kaikki jää taakse. Ja välillä silloin, kun tajuan hetkellisesti että yksi mun isoimmista unelmista on ihan oikeasti toteutumassa ja siksi, että mä uskallan tehdä sen.
farkkutakki Broadway NYC Fashion × t-paita Levi's × housut Only × reppu Accessorize × kengät Nike

Tällä hetkellä mä tosiaan oon vaan älyttömän innoissani tästä ja tosi onnellinen kaikesta. Mulla on ylpeä fiilis itsestäni, koska mä vihdoin toteutan yhden mun isoimmista haaveista. Odotan innolla mun huoneen näkemistä ja kouluun pääsemistä. En myöskään malta odottaa niitä kaikkia kivoja kursseja ja uusia tuttavuuksia. Mä oikeasti myös odotan yksinoloa, vaikka tiedän että tää vaihtuu varmasti tosi nopeasti jäätävään ikävään, mutta onhan se nyt silti huippua päästä kokemaan yksinolo ihan oikeasti. Odotan niin paljon tätä kokemusta myös kokonaisuutena, kaikkine hyvine ja huonoine hetkineen. 

Oletko sä koskaan ostanut pelkkää menolentolippua jonnekin?

×××
Liity lukijaksi Bloggerin tai Bloglovinin kautta, jos et oo sitä vielä tehnyt ♡

18 kommenttia

 1. Jännittää kyllä varmasti, jännittäisi muakin!:D Aika menee loppupeleissä sielläkin varmasti sitten tosi nopsaa. Oot kyllä rohkea ♥ Mulla on myös unelmissa ostaa pelkkä menolippu 8) Se että minne, siitä en ole vielä varma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos<3 Joo tee se ehdottomasti joskus vielä, siitä tulee ihan mieletön fiilis! :)

   Poista
 2. Niin hyvä teksti ja ihanat kuvat! Ootan kyllä innolla, että pääset kirjoittelemaan vaihto-opiskelujuttuja blogiin!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! :) Kaikki menee varmasti hyvin. :)

  Taru
  stuffabout.fitfashion.fi

  VastaaPoista
 4. Pieni jännitys kuuluu asiaan ja se tuntuu ihan hyvältä. Itse en ostanut paluulippua, kun lähdin lukion jälkeen Kreikkaan ja sieltä Israeliin. Rahaa oli tosi vähän. Ja tein monenmoisia hanttihommia. Saadakseni ruokaa ja katon pään päälle. Palasin reilun vuoden päästä. Menin pääsykokeisiin ja aloin opiskella. Jonka välissä reissailin Kauko-Idässä. Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa huipulta kokemukselta! Varmasti ikimuistoinen ja opettava reissu :) Kiitos paljon!

   Poista
 5. Odotan kyllä tekstejä sun vaihto-ajasta jo innoissani! On superhienoa, että uskalsit ottaa ja tehdä tämän, näitä kokemuksia meinaa harvoin tulee katumaan. Ehkä minäkin sitten joskus, jos pääsisin kouluun! :D

  Itse ostin juurikin tammikuussa meidän euroopanreissua varten vain menolipun, mikä oli harvinaisen kutkuttavaa. Siinä on ihan oma jännityksensä verrattuna siihen, että tietäisi heti, minä päivänä tulisi takaisin kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla😍 niinpä! Ja just tollaisia fiiliksiä mullakin on, mutta se on omalla tavallaan tosi siistiä :D

   Poista
 6. Oon kyllä niin iloinen ja onnellinen sun puolesta, että pääset toteuttamaan sun unelmaa ♥ Kaikilla (esimerkiksi mulla itsellä) ei todellakaan riittäisi rohkeus. Hurjasti tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. Mua varmaan jännittäisi aivan älyttömästi, vaikkakin luulisin, että suurilta osin sillein positiivisella tavalla. Itse olen aina haaveillut, että lähtisin vaihtoon, mutta en koskaan päässyt niin pitkälle ja nyt se alkaa olla jo myöhäistä, kun vauva syntyy kuukauden päästä. Ehkä pitää siis se pelkkä menolippu ostaa vähän myöhemmin koko perheelle :) Tsemppiä ja nauti! :)

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, positiivinen juttuhan se vain on! Ja hei miksipä ette tosiaan lähtisi reissuun sitten koko perheen voimin :) kiitos paljon!

   Poista
 8. Minäkin haaveilin aina vaihdosta, mutta se ei sitten kuitenkaan koskaan toteutunut. Nauti joka hetkestä! Tulee varmasti jännittävä ja kokemusrikas vuosi :) Olen aina ostanut myös paluulipun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi, harmi ettei tää toteutunut sun kohdalla! :( Joo varmasti, kiitos paljon😍

   Poista