ASUNTOMESSUT 2017 - ELLI

ASUNTOMESSUT 2017


Noniin nyt olisi vuorossa paljon kuvia asuntomessuilta! Tämä oli tosiaan mun elämäni toinen kerta kyseisillä messuilla viime vuoden lisäksi. Tänä vuonna monet talot olivat tosi samantyyppisiä, eikä kovinkaan erikoisia sisustuksia löytynyt joukosta. Minullehan tämä kelpasi, koska sisustuksen päälinja oli aika minimalistinen ja neutraalivärinen, josta pidän itsekin kovasti. 

Viime vuonna me ei jouduttu jonottamaan mihinkään taloon kertaakaan, mutta nyt jouduttiin ja joihinkin kohtuu pitkäänkin. Mikkelin asuntomessujen arkkitehtuurinen vetonaula Wave (kuvassa ylhäällä) keräsi ihan käsittämättömät jonot ovensa taakse. Joten jos ootte menossa, varatkaa kunnolla aikaa ja varautukaa jonottamaan. Tai sitten toivokaa, että teillä käy tuuri eikä tuollaista ihmismäärää ole paikalla yhtä aikaa haha :D

Mutta tosiaan, seuraavaksi iso setti kuvia. Nauttikaa!


Valkoista, mustaa, harmaata, beigeä. Isoja ikkunoita, lasitettuja olohuoneita. Valkoisia ja mustia taloja, mutta myös vaaleaa puuta. Keltaista, sinistä ja pinkkiä tehosteväreinä. Suomi100-rivitalo. Makuuhuoneita lasiseinillä ja upeilla näköaloilla. Vaaleita saunoja. Marmoripintoja (♡), erityisesti vessoissa. Mustia wc-pönttöjä. Poreammeita ja ainakin yksi palju. Kultaisia yksityiskohtia (erityisesti tuo kultainen suihku oli upea). Paljon Fatboy-säkkituoleja. Valoisia huoneita. Valopalloja. Tekoturkispehmusteita tuoleilla ja terasseilla. Kukkaistutuksia. Tehostekuvia keittiön työpisteiden seinässä. Valtavia parvekkeita ja terasseja. Minigolfrata yhden talon pihalla. Kesäkeittiöitä ja muutama ulkosauna. Koivuverhoja. Kaunista arkkitehtuuria. Jättineulevilttejä ja paljon Balmuiria. Upeita näköaloja Saimaalle. 

Millaisesta sisustuksesta sä pidät?

×××
Mä päädyin eilen tilaamaan uuden objektiivin! Kun se saapuu, ekoja fiiliksiä siitä tulee löytymään Snapchatista @ellimarias :)

22 kommenttia

 1. Nuo asunnot ja niiden sisustus on kyllä tosi hienon näköistä! Eivät ole myöskään liian valkoisia omaan makuuni noiden tehostevärien ansiosta. Hyvät kuvat oot ottanu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne oli täydellisiä<3 Mäkään en ihan täysin kliinisestä valkoisesta tykkää, joten harmaan sävyt, musta ja muut tehostevärit oli kyllä just hyvä lisä :)

   Poista
 2. Itse pidän mahdollisimman yksinkertaisesta ja neutraaleista sävyistä sisustuksessa. :) Hienoja kuvia Elli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samasta linjasta mäkin tykkään! :) Kiitos😍

   Poista
 3. Nättejä kuvia! Itse tykkään yhdistellä vähän uutta ja vanhaa myös sisustuksessa. Nää ovat ehkä hiukan liian moderneja mun makuun kokonaisuudessaan, vaikka tiettyjä elementtejä niistä poimisi ehdottomasti munkin sisustukseen. Erityisesti tuo kultainen suihku on ehkä hienoin suihku ikinä? Ja marmori kylppäri olisi taivaallinen 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pakko myöntää että mäkin tykkään vanhemmista yksityiskohdista, esimerkiksi vaikka vanhoista ikkunanpokista😍 Ja niinpä, mun on joskus pakko saada sellainen!! Unelmien kylppäri olisikin marmorinen kultaisin yksityiskohdin...<3

   Poista
 4. Oi ihania, haluisin kans päästä sisustamaan itse rakennettua ja suunniteltua asuntoa! <3 Noi mustavalkoiset iskee muhun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi kyllä mahtavaa, ehkä joskus tulevaisuudessa sitten...<3 Musta ja valkoinen pääväreinä saa multakin ison peukun! :)

   Poista
 5. Näyttää niin kauniilta. Itse en koskaan ole kyseisillä messuilla ollut, mutta ehkäpä ensivuonna, kun ne ovat Porissa ja matkakaan ei sitten ole kovin pitkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä😍 Joo mäkin odotan ensivuoden messuja samasta syystä, koska Pori on niin paljon lähempänä kuin Mikkeli :)

   Poista
 6. Mäkin haluaisin kyllä ens vuonna mennä kun ei oo niin kaukana! Ihania taloja. 😍 Tollaisesta sisustuksesta mä just pidän mitä suurimmassa osassa noista oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti kannattaa, Poriin ei edes aja niin kauaa tosiaan!😍

   Poista
 7. Oon käyny kaks kertaa asuntomessuilla, pari vuotta sitten ja viime vuonna :D Tykkäsin taloista kyllä sillonkin, mutta näiden sun ottamien kuvien perusteella oisin tykännyt tänä vuonna noista taloista vielä enemmän, koska noi kaikki näyttää tosi ihanilta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinäjoella viime vuonna mäkin tosiaan olin! :) Joo mustakin tuntuu että nää vaan paranee vuosi vuodelta😍

   Poista
 8. Mäkin kävin asuntomessuilla ja ne talot oli kyllä aivan ihania! ♥ Me ei onneksi jouduttu jonottamaan oikeastaan mihinkään kohteeseen kun käytiin avajaisviikonloppuna, jännä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!😍 Oho teillä kävi hyvä tuuri! Mekin aateltiin että mennään keskellä viikkoa niin ehkei ole niin paljoa väkeä liikkeessä mutta väärin luultiin... :D

   Poista
 9. Näyttääpä kauniilta nuo asunnot! Haaveena olisi päästä itsekkin tuolla käymään, mutta aika on aika kortilla lähteä noin kauas..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös!😍 Joo matka tonne oli kyllä pitkä, mutta hei onneksi ensi vuonna messut on Porissa :)

   Poista
 10. Kivannäköisiä asuntoja! Onpas kyllä ollut paljon porukkaa liikkeellä tuona teidän messupäivänä. :D

  VastaaPoista