VIIMEAIKOJEN OSTOKSIA - ELLI

VIIMEAIKOJEN OSTOKSIA

Musta tuntuu, että mä olen tänä vuonna shoppaillut vähemmän kuin normaalisti mutta huono asiahan se ei välttämättä ole :D Tässä seuraavaksi mun ostoksia about parin kuukauden ajalta Lontoon reissun jälkeen ihan vaan Suomesta.
1. ja 2. Bikbok x Coca-Cola mallistosta bongatut lippis ja teeppari, nää molemmat oli ihan rakkautta ensisilmäyksellä. Lippis täällä jo vilahtikin suosikkipostauksessa, mutta eikö olekin ihana tuo paita myös!3. Uusi lamppu yöpöydälle Clas Ohlsonilta. Näin ihanasta lampusta kuvan Viivin instagramissa, ja inspiroiduin kokoamaan meillekin oman lampun. Clasulla on meinaan paljon lamppu- sekä lampunjalkavaihtoehtoja joita voi yhdistellä mielensä mukaan!3. Mun uusin rakkaus, kesämekko tälle kesälle ♡ Mekko on peräisin H&M:ltä, mutta ne taidettiin viedä heti käsistä. 4. Mitä ihmettä, keltainen paita mulla??! Pohdin Henkkamaukalla kauan tän ja vaaleanpunaisen version välillä, mutta sitten rohkaistuin valitsemaan keltaisen. Mulla ei ole ollut mitään keltaista varmaan sitten ala-asteen, mutta tää kuitenkin osoittautui loistavaksi valinnaksi! Asukuvia on tulossa ihan lähipäivinä ;) 5. Ostinpa minäkin myös ne culottes-housut! Sovitin vaikka kuinka monia kun epäroin niiden sopivuutta mun päälle, mutta oon tyytyväinen että kotiutin nämä kuitenkin. Ostin nää omani Cubuksesta :)6. Tän kesän lempparikengät lähti mukaan Skopunktenista! En koskaan ajatellut syttyväni tällaisille kengille, mutta mun serkun vähän samantyyppiset veivät mun sydämen. Näillä on ihan tajuttoman helppo kävellä, ja arkiseenkin asuun tulee näiden avulla hiukan sitä jotain. 7. Vihdoin mä sain aikaiseksi ostaa Ray-Banit. Nää ovat olleet pohdinnan alla jo yli vuoden ja mun oli tarkoitus ostaa arat Lontoosta, mutta en vain saanut aikaiseksi. Ihan perusmustat lasit olikin hakusessa, ja toivottavasti nää kestää mulla moooonta vuotta. Omani ostin Viking Linen Gracelta. 8. Samasta paikasta hankin myös viimeisen esiteltävän jutun, eli Victoria's Secretin matkalaturin. Bongasin tän alennuksesta ja tiedän jo että tälle tulee paljon käyttöä. Mun puhelimen akku nimittäin vetelee viimeisiään, joten lisävirta on hyvinkin usein enemmän kuin tarpeen. 

Mitä tykkäsit mun ostoksista?

20 kommenttia

 1. NYT MÄ OON NIIN KADE!!! Noi cokis jutut!! Kävin joku aika sitten BikBokissa, ja siellä oli jäljellä vaan jotain kurppaista harmaata kollaria ihme leikkauksilla yms. Nyt mä itken verta, että missasin noi!! Niin täydellisiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää oli yllättävän suosittuja ja ihan täydellisiä!<3 Mäkin oisin vielä halunnut sellaisen braletten, mutta niitä ei ollut enää jäljellä :(

   Poista
 2. Tosi kivoja ostoksia! :) Oon jo pitkään himoinnut noita kenkiä, mutta vielä ei ole tullut missään vastaan. Ehkä onnistun bongaamaan tuollaiset Helsingin reissulla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti, mä nimittäin suosittelen noita kovasti!!

   Poista
 3. Tosi ihania juttuja 😍 Varsinkin toi lippis ja noi kengät ovat aivan ihanat! 😍

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, ne on kyllä täydellisiä😍

   Poista
 4. Ihania hankintoja<3 Tuo lamppu on niin upea!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja hankintoja. Mä oon vakavasti harkinnut tuon "kristalli" lampun hankkimista kattovalaisimeks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Osta ihmeessä, näyttäis varmasti upealta😍

   Poista
 6. Kivoja ostoksia!
  Mäkin taisin kokeilla tuota samaa vaaleankeltaista paitaa hm:llä, mutta jätin sitten kuitenkin kauppaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minäkin katselin sitä parinakin päivänä ennen ostopäätöstä hahah :D

   Poista
 7. Oi tuo yöpöydän lamppu on aivan ihana, ei varmastikaan tule kovin monella vastaan! :)

  VastaaPoista
 8. Söpöjä ostoksia oot löytänyt 😊 Munkin pitää toteuttaa tällainen tällä viikolla, hyvä kun muistutit 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja jes, näitä on niin kiva lukea muiltakin :)

   Poista
 9. Toi Cokis-lippis on niin ihana että mä kävin etsimässä sitä meidän BikBokista! Harmi että sitä ei löytynyt sieltä, mutta rakastuin siihen niin paljon että on pakko löytää vaikka ihan pelkistetty harmaa lippis ilman tekstiä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah se on täydellinen<3 Harmi kun ei löytynyt, katso jos löytyis vielä netistä? :)

   Poista