MUN JUHANNUS 2017 - ELLI

MUN JUHANNUS 2017Veneilyä, korttipelejä, hyvää musiikkia, grilliruokaa, kuoharia, palanut nenä ja otsa, pelaamista kynttilänvalossa, pitkiä yöunia, eräjormailua, aamupala ulkona saaristossa, upea auringonlasku, talviturkin heitto, laatuaikaa perheen kanssa, paljon paljuilua, yksi raketti, järvellä kellumista puhallettavilla lautoilla, beer pongia, Novan juhannuslistan kuuntelemista, saunomista, kukkaseppele, paljon luontokuvia, naurua ja hauskanpitoa.
Pikamoikkaus täältä! Toivottavasti teillä oli ihana juhannus. Mulla ainakin oli, enkä siitä syystä jaksanut availla konetta kertaakaan viimeisten neljän päivän aikana, mutta nyt oon taas täällä.
Mun juhannukseen kuului sen aloittaminen rennosti jo torstaina, jolloin matkasin kotikotiin ja vielä samana iltana lähdettiin saareen Merikarvialle, josta nää kaikki kuvatkin on yhtä lukuunottamatta. Oltiin siellä yötäkin ensimmäistä kertaa varmaan sitten mun kasiluokan. Eikä se ollutkaan niin paha! Mä tykkään kyllä eräjormailusta tosi paljon, mutta tuolla paikassa on joku juttu miksi en vaan oikein tykkää yöpyä siellä. Vietettiin siellä tosiaan torstain loppuilta nauttien, auringonlaskua katsellen ja pelaillen. Aamulla nukuttiin pitkään, tehtiin retkiaamupala ja suunnattiin pian kotiin.
Perjantai- ja lauantai-ilta hujahti kavereiden kanssa mökkeillessä myös, ei-niin-eräjormaolosuhteissa tosin. Hauskaa oli kumpanakin iltana, ja perjantaina mä heitin talviturkin! Eilen kun päästiin hurjan väsymyksen jälkeen ylös, käytiin vielä moikkaamassa toista puolta mun perheestä meidän lapsuudenkodissa. Tehtiin siellä kukkaseppele, josta tuli massiivisin ikinä, mutta saatiin siitä aika kiva parin säädön jälkeen.
Mitä sä teit tänä juhannuksena?

8 kommenttia

 1. Aivan ihania kuvia! Kumpa olis iteki saanu viettää juhannuksen veden vierellä. Itse olin poikaystävän kanssa äitini luona juhannuksen. Ei oikein sen kummempaa. Mökille olisi ollut kyllä aivan ihanaa mennä

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, luontoa on ihana kuvata😍 Mökkeily on kyllä huippua mutta tärkeintä on se että aikaa tuli vietettyä tärkeiden ihmisten kanssa :)

   Poista
 2. Ihania kuvia!! Ite olin mun enon mökillä poikaystävän kanssa. :) Saunottiin, syötiin ja telttailtiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!😍 Kuulostaa ihanalta ja onnistuneelta juhannukselta <3

   Poista
 3. Ihana tunnelma näissä kuvissa! :)
  Mun juhannus meni töissä, mutta kävin myös isin mökillä pikavisiitillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon😍 Töitäkin on tietty tehtävä ja ainakin varmaan saat kiittää itseäsi palkkapäivänä! :D

   Poista
 4. Kivoja kuvia! Itsehän olin juhannuksen töissä, mutta meni se niinkin ihan kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😍 Palkkapäivänä sullakin sitten kiitos seisoo ja hei juhannus tulee kuitenkin joka vuosi! :)

   Poista