BRITISH MUSEUMILLA - ELLI

BRITISH MUSEUMILLA

trenssi Veromoda × paita Samsoe&Samsoe × farkut Levi's × laukku Louis Vuitton × kengät Nike

Moikka taas parin päivän jälkeen! Tän vuoden puolella vallinnut hirvittävä väsymys on iskenyt muhun taas tällä viikolla ja siitä syystä täälläkin on ollut hiljaisempaa. Tähän aiheeseen liittyen kirjoittelen teille juttua huomenna tai maanantaina, joten stay tuned! Mutta, istun taas autossa kohti Turkua ja jälleen on hyvä hetki käyttää istuskeluaikaa hyväksi. Tällä kertaa haluan jakaa teille nää toiset asukuvat Lontoosta, jotta saadaan Lontoojutut joskus vielä päätökseensä hahah :D Tosiaan, taisin lupailla teille kolmet asut reissulta, mutta loppujen lopuksi en ollutkaan tyytyväinen niihin kolmansiin kuviin, joten ne saattavatkin nyt jäädä vaan mun kovalevyn syövereihin.

Mutta joo, mä rakastuin niin paljon noihin British Museumin pylväisiin! Ne on tosi voimakkaan ja vaikuttavan näköisiä, ja ne myös sointui kivasti mun sen päiväiseen asuun. Me mentiin museoon sisälle takakautta, ja oltiinkin siinä vaiheessa vähän hämmentyneitä, että tässäkö se nyt muka on :D Ulos tultiin ihan pääovista, eikä pettymyksestä julkisivuun ollut enää tietoakaan hahah.

Tää Lontookuvien katselu on kyllä mulle yhtä kidutusta, kun tahtoisin niin kovasti takaisin. Onneksi kaikki kuvat on jo käyty läpi eikä tarvitse kiusata itseään kauheasti enää. Kuvailin muuten matkalta myös videoklippejä, joista mietin tekeväni reissuvideon. En ole käynyt klippejä vielä läpi, joten laadusta en tosin tiedä...:D Mutta kiinnostaisiko teitä jonkinlainen lyhyt fiilistelyvideo Lontoosta?

8 kommenttia

 1. Moikka! Sun blogi pääsi esittelyyn: http://simplylovingstyles.blogspot.fi/2017/06/linkkaa-blogisi-suosikit.html :))

  VastaaPoista
 2. Super ihania kuvia! <3

  http://elllamaija.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania kuvia jälleen! Ja videota ois tosi kiva nähdä 😊 Muutaman viikon päästä rupee sit multakin tulemaan taas Londoo postauksia että varo vaan 😂

  http://saraoonav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla että video kiinnostais! :) Oi ei, odotan yhtäaikaa innolla ja katkeruudella hahah😂

   Poista