15 FAKTAA MINUSTA - ELLI

15 FAKTAA MINUSTA


× Näin kesällä on hyvä paljastaa että mä en ole koskaan pelannut kyykkää.
× Mulla on tosi oudot ruokailutottumukset, tai siis mulla on tiettyjä tapoja syödä eri ruokia. Ja niistä tavoista ja säännöistä en vaan kykene joustamaan. Niitä on niin paljon että saisin niistä aikaiseksi ihan omankin postauksen :D
× Mä rakastan ukkosta. Jyrinä ja salamointi on musta vaan ihan älyttömän siistiä ja voisin ihailla ukkosenilmaa tuntikausia.
× En kykene nielemään melkein mitään pillereitä. Ainoat mitkä menee alas on e-pillerit ja nekin tavallisesti parin minuutin taistelun jälkeen.
× Oon asunut elämästäni neljä vuotta Saksassa, mutta olin niin pieni ettei käteen siitä jäänyt oikeastaan mitään muuta kuin haaleita muistoja.× Mä olen oikeasti tosi paha suustani vaikka ulospäin musta ehkä saa sellaisen kuvan, että oon kiltti naapurintyttö. Varsinkin silloin kun mua ärsyttää tai mä suutun, mä kuulostan ihan hirveältä että oikein hävettää. Me ollaan tosissaan suunniteltu jopa kiroilukassaa suun siistimiseksi hah.
× Twilight-elokuvissa on joku mikä iskee muhun ja kovaa. Mä tykkään niistä oikeasti tosi paljon mutta pidän sen salassa, koska eihän ne teknisesti ole mitään hyviä leffoja. Mun poikaystävä myös vihaa niitä joten saan tästä kuittailua säännöllisesti.
× Mä en osaa luopua mun vaatteista. Vaikka en jotain vaatetta olisi käyttänyt aikoihin, mietin aina että no jos mä kuitenkin tulen käyttämään. Ennen syksyä täytyisi kuitenkin käydä vaatehuone rajulla kädellä läpi.
× Tavallisesti ihmisillä on jatkuvasti pieni sisustusvimma päällä eikä omaan kotiin olla koskaan täysin tyytyväisiä, tai ainakin musta tuntuu siltä. Mutta tällä hetkellä mä oon oikeesti aika tyytyväinen meidän kotiin, parveketta haluaisin sisustaa enemmän mutta sisätiloihin oon tyytyväinen kumma kyllä!
× Musta saattaa saada positiivisen ihmisen kuvan varsinkin blogin kautta, mutta todellisuudessa mä olen tosi pessimisti ja negatiivinen. Osittain toki sarkastisesti ja vitsillä, eli siis on mun elämä oikeasti kivaakin sen kaiken negailun lomassa :Dpaita Veromoda × farkut Only

× Oon aina rakastanut hääohjelmia, vaikka en olekaan ollut niitä tyttöjä jotka ovat suunnitelleet häänsä jo ala-asteella.
× Mä olen opetellut juomaan kahvia pari vuotta sitten, ennen sitä en voinut sietää sitä. Enkä oikeastaan tiedä mikä tähän oli syynä, kunhan halusin hahah.
× Mä oon allergisoitunut ripsienpidennysliimalle, enkä voi pitää ripsienpidennyksiä enää vaikka kuinka haluaisin.
× Oon ollut kerran mallina yhdelle verkkokaupalle :D Oli kiva kokemus ja voisin kyllä mennä uudestaankin!
× Vihaan verisuonia ja verikokeita. Siis ne on oikeasti mun pahin pelko, mä alan tyyliin tärisemään jos näen vilauksenkin verikokeesta esimerkiksi telkkarissa.

Tutuille tässä ei varmaan kauheasti uutta ollut, mutta muille todennäköisesti kyllä! Onko siellä ruudun takana muita samanlaisia tyyppejä?

18 kommenttia

 1. Kiva ja ihanan aito postaus! Toi on muuten totta et blogin perusteella oon saanu susta vähän sellasen "naapurin tyttö" fiiliksen ja jotenki vaikeeta kuvitella sua negatiivisena kiroilemassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä aattelinkin että se on varmasti se yllättävin kohta hahah :D

   Poista
 2. Kiva postaus! :D Just naputtelin itsestäni huomiselle samanlaisen :D
  Nää on kivoja aina lukee kun oppii aina toisista jotain uutta! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva postaus :) En olis ikinä uskonu, että oot paha suustas! Kuten iteki kirjotit, susta saa just sellaisen kuvan, että oot tosi kiltti ja söpö. Ja siis, oothan sä varmasti normaalisti, suutuspäissään me kaikki ollaan varmaan kamalia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, osaan mä kyllä olla kivakin hahah! Mutta tosiaan tilanteen sattuessa muutun ihan päinvastaiseksi :D

   Poista
 4. Hah itekkin oon aika paha suustani :Dd mut tää oli hauska! Mulla on samantyylinen luonnoksissa oottelemassa julkasua. :)

  nooraemiliaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes sielunkumppani :D<3 Julkase se pian, ootan jo innolla! :)

   Poista
 5. Ihan huippu postaus! & hei, twilight leffat iski myös muhun <3 Ihan parhaita oikeesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että joku fiilaa tässä! :D mä en edes tiedä mikä niissä kiehtoo mutta mulle tulee aikalailla tasaisin väliajoin tosi kova mieli katsoa ne kaikki😍😂

   Poista
 6. Osaan samaistua aika moneen asiaan sun kanssa :D Esim. pillerien nielemiseen, vaatteista luopumiseen, ukkoseen ja sekä kahvin juomiseen. Tosi kiva postaus ja ihanat kuvat valitsit tähän!

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee joku samaistuu varsinkin noihin pillereihin! Oikein välillä hävettää etsiä aina ne suuhunhajoavat versiot...:D kiitos<3

   Poista
 7. Tykkäsin tästä postauksesta tosi paljon :) Mullakin lentelee suusta aika usein kirosanoja, vaikka mustakaan ei sitä välttämättä uskois :D Ja rakastan myös ukkosta! Harmi, että tänä kesänä ainakaa täällä meillä ei oo ollu kunnon ukkosta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo ei kyllä sustakaan uskoisi, mutta niin se ulkonäkö vaan voi pettää :D Täälläkään ei vielä tänä kesänä kauheasti, mutta ehkä ukkoskelit on vielä tulossa!

   Poista
 8. Ihana postaus ja paljon uusia juttuja susta ♥ Löytyi sieltä tosi monta yhtenevääkin asiaa :D Itsekkin osaan olla liian paha välillä suustani ja omistan kanssa postauksen verran erikoisia ruokailutottumuksia :) Mielenkiintoista tuo, että oot asunut useamman vuoden Saksassa :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla😍 Jep, mä jo ihan tosissani harkitsin että tekisin postauksen mun syömisestä koska se on välillä tosiaan todella outoa :D

   Poista
 9. Tää oli tosi kiva postaus + aivan ihania kuvia susta!!

  VastaaPoista