WAITING FOR SUMMER - ELLI

WAITING FOR SUMMER


Mä odotan niiiin paljon kesäkuun alkua, johon ei onneksi ole enää kuin pari hassua päivää. Kaikki koulujutut pitäisi olla tehtynä toukokuun loppuun mennessä, ja kun ne kaikki on ohi ja palautettu, alkaa mulla kesäloma koulun puolesta. Ja mä odotan sitä ihan älyttömän paljon.Mulla on töistä vielä kolme lomaviikkoa jäljellä, jotka käytän kahdessa pätkässä heinä-elokuussa.
Odotan niitäkin viikkoja tosi paljon, mutta jotenkin isoin helpotus on se, ettei mun tarvitse tehdä tehtäviä, huolehtia deadlineista tai miettiä koulua koko kesänä. Tuntuu, että mulle jää niin paljon vapaa-aikaa töiden ohella! Älkää ymmärtäkö väärin, tarkoitus ei ole vähätellä pelkästään töissäkäyviä, mutta mun oma vapaa-aika on ollut tosi minimissä viime aikoina, ja sen takia tuntuu että luppoaikaa jää todella paljon kun mulla ei ole huolehdittavana muuta kuin työt.Odotan niin kovasti sitä, että saan töiden jälkeen maata hyvällä omalla tunnolla sohvalla. Ootan innolla sitä, että saan ja ehdin katsoa leffan vaikka joka ilta jos siltä tuntuu. Voin aloittaa taas katsomaan jotain sarjaa. Ehdin keskittymään enemmän ja isommalla panostuksella kuvaamiseen ja tähän blogiin. Haluaisin jo istuskella lämpiminä kesäiltoina meidän parvekkeella ja haluaisin ehtiä sisustamaan sitä enemmän. Ootan sitä, että voimat ja aika riittää taas kunnolla urheilemiseen. Haluaisin lukea taas pitkästä aikaa jotain muutakin kirjaa kuin koulukirjaa. Odotan sitä, että voisin käyttää viikonloput pitkään nukkumiseen, ulkoiluun ja yhdessäoloon.Mulla on jo jonkun verran kesäsuunnitelmia, tai ainakin ideoita tälle kesälle. Osa on vielä vähän vaiheessa, mutta toivottavasti niitäkin lyötäisiin lukkoon ihan lähiviikkoina. Tavoitteena on kuitenkin olla mahdollisimman paljon ulkona ja nauttia kesäilmoista, myös niistä sateisista vaikka sitten leffamaratoonilla. Mun viime kesä oli ihana vaikka mulla olikin vaan viikko lomaa, ja tästä syystä haluaisin päästä tekemään samojakin juttuja kuin viime vuonna. To do -listalla on myös paljon uusia juttuja, erityisesti uusia paikkoja joissa haluaisin käydä.Millaisia kesäsuunnitelmia teillä jo on?

8 kommenttia

 1. Ihanalta kuulostaa sun kesäsuunnitelmat 😊

  Mun listan löydä blogistani ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi täytyykin käydä kurkkaamassa! :)

   Poista
 2. Mulla on myös kesällä tarkoitus lukea! Ja nimenomaan jotakin muuta kun koulukirjoja :D Ja urheilu, oi ulkotreenit ja nimenomaan aikaa niille. Sitä odotan kesältä!

  xoxo,
  www.riikkamarian.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuulostaa! :) kunnon ulkotreeniä ois munkin tarkoitus testata, aiemmin mun ulkona urheilu on kattanut oikeastaan vaan lenkit, pyöräilyn ja rullaluistelun hehe :D

   Poista
 3. Mä niin ymmärrän mistä puhut, kun sanot että töiden ohella on niin paljon vapaa-aikaa verrattuna opiskeluun! Kun tässä on kaksi kuukautta lukenut pääsykokeisiin, niin sitä vapaa-aikaa ei ole oikeastaan ollut lainkaan. Nyt on ihanaa kun työt juuri alkoivat, ja sitä tietää, että sitten kun töistä tulee kotiin niin se on kaikki omaa aikaa, eikä esimerkiksi opiskeluun kuluvaa aikaa 😍 Niin ihana tunne!
  Viime kesä meni oikeastaan pelkästään töissä, lomailtua ei tullut. Tänä kesänä on onneksi vähän rennompi kesätyö, niin tarkoituksena on nauttia kesästä ylipäätään enemmän! Myös Lontoon reissu on luvassa!
  Ja itse todella kanssa odotan etenkin sitä muiden kuin pääsykoekirjojen lukemista! Sitä olen kaivannut! Samoin kuin myös tv:n katselua ja ihan vaan chillailua :)

  http://saraoonav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!! Mullakin oli lomaa viime vuonna puolet vähemmän, joten tuntuu varmaan myös siksi niin erityiseltä tää kesä. Oi että, tollanen yleinen rentoilu on vaan parasta kesällä! Ja Lontoo, oon jo valmiiksi kateudesta vihreä haha😍

   Poista
 4. Kivoja suunnitelmia kesäksi! :) Ja onhan se kiva myöskin kun jää enemmän vapaa-aikaa kun ei ole koulussa sekä töissä. Ihania kuvia myöskin, kirsikankukat ovat vaan niin kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon😍 Niin on, ihan mun lemppareita nää kirsikankukat!

   Poista