@VEROMODA PIRKKALA - ELLI

@VEROMODA PIRKKALA

Emman sisko, Emma, Viivi, minä, Miljan ystävä, Saga, Salli, Ane ja alarivissä Inka ja Milja.


Osallistuin lauantaina ensimmäistä kertaa blogi-iltaan! Illan meille oli järjestänyt Inka ja Pirkkalan Veromoda, joka sijaitsee Kauppakeskus Veskassa. Mun osallistuminen oli vielä aika pitkälle epävarmaa, mutta oon niin iloinen että pääsin kuin pääsinkin paikalle.

Tämän aikana liike oli suljettu muilta asiakkailta ja aloitettiin ilta alkumaljoilla pienten naposteltavien kera. Meille esiteltiin Veromodan uusia vaatteita ja asusteita sekä niistä koottuja kivoja yhdistelmiä. Mukana oli esimerkiksi paljon kukkakuosia ja vaaleanpunaista, korsettivyö pitkän paidan kanssa, juhlaan sopivat culottes-housut kultaisen paidan kanssa sekä ihana kesäinen maksimekko.

Saatiin tosiaan kierrellä kaupassa vapaasti ja sovitella vaatteita, itse päädyin sovittamaan alun esittelystä inspiroituneena noita kuvissa näkyviä settejä. En olisi uskonut, mutta mä vähän ihastuin noihin culottes-housuihin! Mukaan mulle lähti kuitenkin vain mun päällä näkyvä kukkapaita, koska vaaleanpunaisen midihameen ja ton paidan yhdistelmä on vaan niin herkullinen. Vaaleanpunainen midihame multa jo löytyykin kotoa, enkä malta oottaa niiden yhdistämistä.

Suuret kiitokset Pirkkalan Veromodalle ja erityisesti Inkalle illan järjestämisestä ja mahdollistamisesta ♡

6 kommenttia

 1. Oih kuulostaa ihanalta illalta! :) Noi asut sun päällä on tosi nättejä <3

  VastaaPoista
 2. Eikä! Ihan huippuihana tuo midihameen ja paidan yhdistelmä! 😍 Ja culottes-housut on olleet mun suosikit jo parin kesän ajan! Ne on tosi ihania ja rentoja päällä ☺️

  http://saraoonav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on😍 Ja jep, ehkä mä käyn tässä vielä hakemassa sellaiset ihan omaksikin :)

   Poista
 3. Ihan tajuttoman hyvin sopii sulle kyllä noi culottes-pantsit! Ihanaa, kun pääsit paikalle! <3

  VastaaPoista