VAPPUPIKNIK - ELLI

VAPPUPIKNIK
Maanantaina tosiaan mentiin ekaa kertaa ikinä vappupiknikille! Se kuuluu niin monen vappuperinteisiin, niin ehdotin sitä tänä vuonna ja päätettiin toteuttaa se. Vähän oli kylmä, mutta aurinko paistoi kuitenkin! Oltiin Hatanpään Arboretumissa, joka ei tosin ollut vielä tietenkään kovinkaan kaunis, mutta muuten piknik oli oikein onnistunut. Kuohuva unohdettiin mutta kokis kelpasi ihan yhtä hyvin :D Näin ensikertalaisena oli myös vaikea miettiä syötäviä piknikille, mutta hyvin upposi ainakin nämä tarjoilut. Mansikat oli espanjalaisia, eikä parhaimpia mahdollisia mutta meidän oli vaan pakko saada niitä.

Meidän mielestä piknik oli niin onnistunut että aateltiin toteuttavamme tää myös ensi vuonnakin. Mites muut, kuuluuko vappupiknik teidän vapun viettoon? Ja hei kuulisin myös mielelläni, että mitä yleensä syötte piknikillä? :)

4 kommenttia

 1. Oi ihanat piknikeväät! Mää en tänä vuonna saanut vaan aikaseks lähteä vappupäivänä mihinkään, kun oli kunnon flunssa. No mut onneks oli Pikku-Britannia! :D

  Sulla muuten on tosi mukava blogi!

  http://esmeraldaella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😍 Voi ei, onneks vappu on joka vuosi niin ehkä sitten vuoden päästä! :)

   Poista
 2. Vitsit miten herkullisen näköiset eväät teillä on ollut! Vappupiknikkejä en oo harrastanut, mutta kesäpiknikeillä ainakin hedelmät (luumut, nektariinit, päärynät, melonit) ja marjat on ihan ehdottomia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos😍 Melonit ois ollu kyllä hyvä idea! Mekin puhuttiin että voitais ottaa tää uusiksi kesällä, lämpimällä ilmalla piknik on varmasti vielä kivempi :)

   Poista