KIRSIKKAPUUT - ELLI

KIRSIKKAPUUT
farkkutakki Cubus × toppi Mohito × farkut Levi's × kengät Primark

Mulla oli jo viime vuonna suunnitelmissa käydä kuvaamassa Turun kirsikkapuita, mutta juuri kun Turkuun pääsin, oli ne pudottaneet kukkansa. Mun onni olikin siksi ihan valtava, kun kuulin että ne olisivat aika täydellisessä kukassa just kun mulla olisi viimeinen koulupäivä tältä lukukaudelta. Kysyinkin sitten ihanaa Nooraa mun kanssa kuvaamaan ja mun onneksi hän lähti mukaan.

Turun kirsikkapuut olikin isompia ja näyttävämpiä kuin luulin! Paikalla oli myös "muutama" muu kuvaamassa näitä kauniita puita, mutta taustalla pomppivista ihmisistä huolimatta saatiin me silti kivoja kuvia aikaiseksi. Kuvien jälkeen siirryttiin terassille istuskelemaan ja juttelemaan, ja käytiinpä myöhemmin vielä pyörähtämässä Zarassakin kun mulla ei siihen mahdollisuutta täällä Tampereella ole. 

Noora vaikutti ihan mahtavalta tyypiltä, ja oon niin iloinen että uskalsin laittaa hänelle viestiä ja kysyä mukaan. Toivottavasti otetaan tällaiset kuvaustreffit vielä joskus uudestaan :)

16 kommenttia

 1. Oottepa saaneet aivan ihania kuvia otettua! Itsekin haluaisin kyllä vielä joskus nähdä kukkivia kirsikkapuita ihan livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😍 Toivottavasti näätkin, ne on niin upeita! :)

   Poista
 2. Oi ihania kuvia ja todella kauniita kirsikkapuita 😍

  VastaaPoista
 3. Vitsi miten ihania kuvia! Toivottavasti näistä olisi vielä jotain jäljellä kun pääsen parin viikon päästä Suomeen <3

  VastaaPoista
 4. Oi super kauniita kuvia! Pakko mennä itekin kuvailemaa kirsikkapuut täällä helsingin päässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mee ihmeessä! :) Helsingissä noita puita on vielä niin paljon enemmänkin😍

   Poista
 5. Ihanan vaaleanpunaisia kuvia ♥ Kirsikkapuut ovat kyllä kauniita taustoja kuvailuille, joten en ihmettele, jos tuolla on useampi ollut ottamassa kuvia :D Onneksi uskaltauduit laittamaan viestiä Nooralle, sillä saitte todella upeita kuvia :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
 6. Aivan upeita kuvia ja olet niin superkaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja samat sanat myös sulle😍

   Poista