NAILS ON FLEEK - ELLI

NAILS ON FLEEK


Eilen maanantaina oli pienen hemmotteluhetken vuoro kun kävin laittamassa rakennekynnet Studio Rosessa. Mulla on ollut tosi pitkä väli nyt ihan vaan luonnonkynsin, tammikuun alun jälkeen mulla ei oo tainnut olla kynsissä mitään, ei edes kynsilakkaa. On niin ihana tunne kun on taas pidemmät kynnet, ja tää on mulle just täydellinen kynsien pituus.

Kynsiin piti ensin laittaa jotain hempeän vaaleanpunaista, mutta kun sävyjä esiteltiin, ihastuin tähän marjapuuron väriin. Luonnossa väri ei oo ihan noin kirkas kuin miltä kuvassa näyttää. Alusta asti mulla oli toiveissa myös hiukan cromea, ja sainkin mitä ihanimman vaaleanpunaisen cromen ♡ Voisin vaan tuijotella näitä loputtomiin, onko siellä muita crazy nail ladyja?

2 kommenttia

 1. Siis mulla oli 1,5 vuotta rakennekynnet, mutta kesällä jouduin niistä luopumaan kesätyöntakia ja oon ikävöinyt niitä siitä asti! Oon kyllä sitä mieltä, että pakko päästä taas pian laittamaan kynnet 😍

  http://saraoonav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, tulee kyllä heti paljon huolitellumpi ja tyttömäisempi fiilis kun on kynnet mintissä😍

   Poista