SUNNUNTAIN ASU - ELLI

SUNNUNTAIN ASU
neulemekko Samsoe&Samsoe × kengät H&M × kaulakoru Forever21 × takki Marks & Spencer

Päätin tulla jakamaan mun sunnuntain asun tänne tässä junassa istuessani. Oon matkalla Seinäjoen kautta Vaasaan ja huomenna matkaan sitten Vaasasta Turkuun. Melkosta matkustamista siis edessä!

Tää asu on omasta mielestäni aika erilaista mua. Rakastan tuota Samsoen merinovillaneulemekkoa ja noita kenkiä, mutta hiuksia en pidä juuri koskaan noin (koska mulla ei oo aikaa eikä kärsivällisyyttä hehe). Myös chockereille lämpesin tosi hitaasti tossa loppuvuonna, jolloin ostin pari kimaltavaa versiota juhlatilaisuuksia varten mutta arkena mulla ei ole tainnut olla kertaakaan chockeria kaulassa. Asussa oleva on toinen niistä, ja mä kyllä tykkään tästä miltä nää kaikki näytti yhdessä! Yksinkertaista ja rentoa, kolahtaa muhun ja kovaa :)

4 kommenttia

 1. Löysin sun blogin ton facebookryhmän kautta ja kiinnostuin heti klikkaamaan, kun näin sunkin olevan Turusta! Täällä tuntuu olevan tosi vähän bloggaajia ja erityisesti oon tykännyt sun asukuvista, joista saan paljon inspistä. Jään lukemaan sun juttuja täällä enemmänkin, joten pakko liittyä lukijaksi, haha :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa, kiitos! <3 Joo, Tampereella mä asun mutta Turussa opiskelen niin se on oikeestaan toinen koti :D

   Poista
 2. Mäkin lämpenin aluksi todella hitaasti chockereille, mutta nyt multakin löytyy muutama sellainen! Tykkään tosta sun kimaltavasta chockerista! :)

  piiakristiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan :D Kiitos!!

   Poista