Mun tyylin toinen puoli – 2 erilaista tyyliä

idsarkanniemiKivaa helatorstain myöhäisiltaa kaikille! Onko teillä ollut arkipyhävapaa tänään? Jos oli, mihin olette käyttäneet tämän ylimääräisen vapaapäivän? Mulla päivä on kulunut kivoissa merkeissä, ensin käytiin kuvaamassa ja sitten näin erästä rakasta ystävää. Olen myös paljon fiilistellyt reissua Pariisiin, jonne lähdetään jo ensi viikolla! Jos teillä on muuten vinkkejä koskien Pariisia, otan mielelläni vastaan ♡
Me käytiin Emilian kanssa viime viikolla kuvaamassa todella pikaisesti ja sen enempää ajattelematta heitin niskaan nämä kuvien vaatteet. Eli tekonahkalegginsit, ylisuuren Coca-Cola -hupparin, Coca-Cola -farkkutakin ja tennarit. Taitaakin olla erilaisempi yhdistelmä kuin mihin olette tottuneet täällä blogissa, eikö? Olen muistaakseni kyllä joskus maininnut, että mun tyylissä on tavallaan kaksi puolta, joista se tyttömäisempi näkyy enemmän blogissa. Kesäisin taas se street-henkisempi puoli nousee enemmän esiin.

Ja tässä näette ihan malliesimerkin tuosta street-puolesta 😀 Mä tosiaan rakastan todella tyttömäistä tyyliä, röyhelöitä, vaaleanpunaista ja klassisia vaatekappaleita, mutta myös isoja huppareita, tennareita, printtejä ja erityisesti Coca-Cola -teemaisia vaatteita. Tuon hupparin ostin miesten puolelta parisen vuotta sitten, ja farkkutakki löytyi vuosi sitten Lontoosta. Molemmat ovat toki ihan lisensoituja haha, sillä se on mulle näissä tärkeää.
Mä pohdin toisinaan näiden mun kahden tyylin kesken että onko tyylin ok vaihdella näin? Välillä mietin että enkö sitten kuitenkaan ole löytänyt tyyliäni, kun en osaa päättää kahden väliltä ja usein sitä kuulee muiltakin. Jos ei ole tarkkaa linjaa tyylille, ei muka ole löytänyt sitä omaa juttuaan. Vaikka sitä välillä miettii itsekin, pyrin kääntämään ne ajatukset positiivisiksi. Totta kai tyylejä voi olla vaikka viisi jos siltä tuntuu! Mä muutenkin yritän vältellä erityisiä pukeutumissääntöjä, niin miksi otan tästä niin kovin painetta? Se paine tämän suhteen näkyy blogissa hyvin siten, ettei näitä street-asuja näy täällä juuri koskaan. Mitä mieltä olette, pitäisikö tehdä siihen muutos? Haittaisiko teitä, jos täällä näkyisi kahden tyylisiä, keskenään todella erilaisia asuja vai olisiko selkeä linja parempi?


huppari CARLINGS
farkkutakki FOREVER21
tekonahkalegginsit H&M
tennarit NIKE

2 erilaista tyyliä – Haluatteko nähdä jatkossa enemmän tätä puolta minusta?
×××

Olethan jo liittynyt lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?


Lue myös

Maria Nila - testissä uudet hiustenhoitotuotteet
Lookfantastic Beauty Box toukokuu 2019: Urban Beauty

Kommentoi